Oana Radu, detaliul pe care l-a ţinut ascuns din relaţia cu Alin! "Îşi dorea foarte mult să..." / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Oana Radu, detaliul pe care l-a ţinut ascuns din relaţia cu Alin! "Îşi dorea foarte mult să..." / VIDEO © captură video

La trei luni de la moartea iubitului, Oana Radu a vorbit despre ce a fost cu adevărat între ei. O relaţie de trei ani, cu bune, cu rele... Un detaliu le-a atras însă atenţia tuturor! Să mai fi rămas ceva nespus? 

Oana Radu trece printr-o perioadă extrem de grea! După moartea iubitului, nu a mai putut să locuiască în aceeaşi casă, s-a mutat, a avut probleme cu banii, iar acum s-a pus din nou pe slăbit. Însă, este optimistă că va reuşi să treacă peste toate cu bine şi că, în viitor, zâmbetul îi va reveni pe chip. 

În cadrul unui interviu acordat pentru "Răi Da Buni", Oana Radu a vorbit pentru prima dată despre ce a fost între ea şi Alin, înainte de tragedie. Alin, iubitul Oanei Radu, a murit după ce a fost incendiat de un vecin în scara apartamentului său din Craiova. 

Artista a mărturisit că nu a fost o relaţie perfectă, dar timp de trei ani, Alin i-a fost alături în fiecare moment. O motiva de fiecare dată când era nevoie şi îşi dorea foarte mult ca Oana să slăbească! Totul pentru ca ea să fie fericită în propria piele.

"Nu a fost o relaţie perfectă, nu există relaţii perfecte. Şi dacă cineva o să vină să-mi spună că relaţia lui este perfectă, minte. Iar mie nu îmi place să mint la tv. Relaţia noastră nu a fost una perfectă, dar a fost o relaţie de trei ani în care am împărţit atât bune, cât şi rele. Perioade mişto, mai puţin mişto, a fost lângă mine trei ani. Mă motiva foarte tare, îşi dorea foarte mult să slăbesc. El îmi spunea mereu că mă iubeşte aşa cum sunt, dar că ar trebui pentru mine", a dezvăluit Oana Radu pentru "Răi Da Buni".

Oana Radu simte că e prea devreme să-şi refacă viaţa cu un alt bărbat. Aşteaptă să se vindece, "să mai treacă timpul".

Chiar şi atunci, nu va înceta să-l iubească sau să-i transmită mesaje. În fiecare zi, Oana Radu vorbeşte cu iubitul şi cel mai mult ar vrea ca el să ştie că îi pare rău că a plecat de pe această lume, atât de devreme. 

"I-am transmis multe mesaje şi probabil că o să-i transmit toată viaţa. N-o să-l uit niciodată şi e clar că în fiecare zi vorbesc cu el. Şi bune şi rele... Dacă ar fi să-i transmit ceva, ar fi că îmi pare rău că a plecat", a mai spus Oana Radu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro