Oana Roman, adevărul despre separarea Ioanei de Ilie Năstase! "E încântat"

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, adevărul despre separarea Ioanei de Ilie Năstase! "E încântat" © Instagram

Relaţia lui Ilie Năstase cu Ioana Simion rămâne, în continuare, un subiect care aduce surprize după surprize în lumea mondenă. După ce s-a aflat că nu mai locuiesc împreună, iar bruneta a confirmat această informaţie, mulţi au crezut că povestea lor a ajuns la final. Oana Roman, prietenă bună a celor doi, a dat cărţile pe faţă.

Într-un timp, totul părea perfect. Însă, când toată lumea se pregătea de nuntă, Ilie Năstase şi Ioana Simion au anulat evenimentul. Apoi, Ioana Simion a părăsit casa în care locuia împreună cu Ilie Năstase şi multe semne de întrebare au apărut. 

Despre nuntă, Ioana Simion a spus că vrea să se bucure de intimitate şi din acest motiv au luat decizia. Când va fi, vor şti doar ei şi persoanele cele mai apropiate lor. De cealaltă parte, despre mutarea ei din casa lui Ilie Năstase într-un apartament de lux din zona de nord a Capitalei, Ioana Simion a specificat că nu e vorba de o despărţire, ci doar a dorit să locuiască singură. 

Iată că, Oana Roman a dezvăluit că i-a văzut cu ochii ei pe cei doi, împreună, recent. S-au întâlnit la un eveniment, iar relaţia dintre ei nu părea deloc într-un impas. Mai mult, Ilie Năstase era încântat că şi-a schimbat look-ul.

"Eu înţeleg că poate simt ea o energie care nu-i transmite o stare de confort... Asta nu înseamnă că ei s-au despărţit. M-am întâlnit cu ei de curând la ziua unui prieten, erau ok, am vorbit cu ei toată seara, Ilie îmi povestea că e încântat de faptul că şi-a schimbat look-ul...", a declarat Oana Roman la o emisiune tv.

S-a gândit Ilie Năstase să vândă casa în care nu a mai dorit Ioana, soţia lui, să locuiască? Numai fostul mare tenismen ştie!

"Eu cred că Ilie nu se supără, se mai duce, mai stă pe la ea. Eu sper că lui nu o să-i treacă nicio secundă prin cap să vândă casa. Are o istorie", a mai spus Oana Roman.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro