Previziuni neaşteptate pentru soţia-Vulpiţă şi pentru Viorel! Celebrul astrolog Minerva le-a făcut astrogramele

Previziuni neaşteptate pentru soţia-Vulpiţă şi pentru Viorel! Celebrul astrolog Minerva le-a făcut astrogramele © Captură Video

După ce săptămâna trecută s-au certat aproape în fiecare zi, în acest weekend, Vulpiţa şi Viorel au vrut să se relaxeze puţin şi să se gândească la relaţia lor. Şi pentru că în ultima vreme tensiunea dintre ei a atins cote alarmante, soţii Stegaru au vrut să afle ce le rezervă viitorul. De la cine altcineva decât de la celebrul astrolog Minerva, care le-a făcut câteva previziuni celor doi soţi. Previziuni care i-a pus pe gânduri!

Dar să începem cu începutul. Veronica este Scorpion, iar Viorel este Leu. Sau, mai bine zis, „Leoi”, așa cum a răspuns! În timp ce Vulpița nu știe mai nimic despre semnul ei zodiacal, Viorel știe el câteva lucruri. Știe că Leii sunt mai optimiști și că, desigur, nu le poate sta nimic în cale atunci când își pun un țel în cap!

În opinia lui, atunci când vine vorba despre compatibilitate, Viorel crede că este o situație de „jumi, juma”, pentru că se cam ciondănesc puțin prea des!

Ce previziuni le-a făcut astrologul Minerva

Odată ajunși în biroului expertei în astrologie, soții Stegaru au putut afla niște lucruri foarte interesante. Despre ei ca persoane, despre trecut, despre viitor, dar și despre ce reprezintă zodiile lor! Astrologul Minerva chiar a „deslușit” misterul scandalurilor în care a tot fost implicată Veronica: posedă o senzualitate tipică Scorpionilor, ce să-i faci!

Însă, ca să vedeți tot ce le-a prezis și zis astrologul Minerva celor doi, urmăriți clipul de mai jos, difuzat, unde altundeva, la „Acces Direct”!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro