Ramona Gabor face orice pentru a se îmbogăţi! Ce planuri are în România

+3 click pentru
galerie

Ramona Gabor face orice pentru a se îmbogăţi! Ce planuri are în România © Instagram

A plecat din Bacău, iar acum trăieşte o viaţă de lux în Dubai! Ramona Gabor se bucură de un răsfăţ la care orice femeie ar visa! Vacanţe de lux, genţi, pantrofi de mii de euro şi anturaje de oameni cât mai prosperi! Pentru că este o femeie sigură pe ea, Ramona a căutat succesul în diferite domenii. Mai întâi, în industria textilă.

Reîntoarsă în România, Ramona a luat în calcul dezvoltarea unei afaceri şi în ţara natală. Iar planurile Ramonei nu se opresc aici! De curând, sora Monicăi a urmat un curs de gemologie.

Da, aţi auzit bine! Gemologie, adică Ramona a studiat diamantele! Pentru că se ştie de când lumea că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, vedeta s-a decis să aprofundeze cunoştinţele pe care le avea şi să urmeze un curs de şapte săptămâni, potrivit Antena Stars.

Astfel, Ramona a scos din buzunar 7500 de dolari pentru a învăţa mai multe despre şlefuirea, culoarea, forma şi valoarea pietrelor preţioase. Cine ştie, poate şatena doreşte să se împrietenească cu Narcisa Pheres, românca din Hong-Kong, care creează bijuerii pentru Beyonce, Madonna şi Rihanna. 

Nu ne-ar mira dacă Ramona Gabor va deschide o afacere şi cu diamante cât de curând, căci e clar, sora Monicăi ar face orice pentru a deveni o femeie independetă şi foarte bogată.

Ce operaţii estetice are Ramona Gabor

Pentru a se asigura că ajunge la cea mai bună versiune a ei, Ramona Gabor a apelat şi la medicul estetician. De-a lungul timpului, vedeta şi-a micşorat nasul, şi-a pus implanuri mamare şi, nu în ultimul rând, şi-a operat gambele. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro