Ramona Gabor, drumul de la operaţii estetice la viaţa de milionară. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ramona Gabor, drumul de la operaţii estetice la viaţa de milionară. VIDEO © Instagram

Ramona Gabor duce o viaţă la care multe domnişoare ar visa! Plecată din Bacău, dintr-o familie modestă, vedeta a ştiut să se ridice prin propriile forţe şi să îşi asigure un trai de lux departe de plaiurile mioritice. 

Vacanţe de mii de euro în cele mai scumpe destinaţii ale lumii, buchete de flori imense şi o garderobă plină de cele mai faimoase brand-uri sunt doar câteva dintre ingredientele care îi fac Ramonei viaţa mai frumoasă.

Pentru a se asigura că se află în cea mai bună forma a ei, Ramona Gabor a apelat şi la medicul estetician. Vedeta şi-a micşorat nasul, şi-a pus implanuri mamare şi, nu în ultimul rând, şi-a operat gambele. Însă chiar dacă viaţa ei din Dubai pare perfectă, se pare că lucrurile nu sunt aşa de roz! Recent, Ramona a postat un mic indiciu pe contul său de Instagram care ne duce cu gândul la faptul că situaţia ei amoroasă nu este una tocmai bună! 

Cam aşa stă treaba! Chiar dacă e o adevărată bombă sexy şi o femeie independentă, Ramona nu se simte deloc apreciată pe plan emoţional, ci dimpotrivă, pare că este extrem de dezamagită de bărbaţii din viaţa ei, potrivit Antena Stars.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro