Război între amantele lui Costel Biju! Pe cine a iubit, de fapt, manelistul şi pe cine a...bătut / VIDEO

Război între amantele lui Costel Biju! Pe cine a iubit, de fapt, manelistul şi pe cine a...bătut / VIDEO © captură video

Războiul amantelor manelistului Biju se înteţeşte. După ce Corina a vorbit despre relaţia ei de dragoste interzisă cu Biju, Flori, tânăra care i-a dăruit, acum 8 luni o fetiţă manelistului căsatorit cu altă femeie, ia atitudine.

Confruntarea anului! Amantele manelistului Biju, Corina şi Flori, faţă în faţă la "Acces Direct"! Una a trăit 4 ani cu renumitul artist, alta i-a făcut un... copil! Însă drumurile lor nu s-au întâlnit niciodată, până acum!

Ce au în comun Corina şi Flori? Doar faptul că sunt... tatuate! Fiecare a trăit alte lucruri alături de Costel Biju. Corina, amanta oficială, o tânără de 28 de ani care, timp de 4 ani, susţine că s-a iubit cu... Biju, vestitul cântăreţ de manele.

Gălăţeanca susţine că a fost bătută cu sălbăticie de fostul manelist, dar şi că a primit mii de euro de la el pentru a-şi rezolva nişte probleme în instanţă. Doar că, pentru o perioadă de împrumut! Acei bani acum, spune Corina, e dispusă să-i ofere lui Flori pentru copil!

"M-a lovit exagerat de rău. Palme, pumni, picioare, cu ce apuca. Numai la faţă m-a lovit. Am avut buza spartă în 2 locuri, un vas de sânge la ochi, toata faţă am fost vânătă. Noi nu mai eram într-o relaţie", a declarat Corina la "Acces Direct".

Despre Flori ce putem să spunem?! În urmă cu două luni, Flori îl acuza pe Biju că nu vrea să-şi facă datoria de tată faţă de cea mică... Sexy bruneta este mama unuia dintre copiii lui Costel Biju! Acum, nu vrea mai niciun ban de la el şi nici de la Corina!

Ea spune că niciodată nu a fost agresată fizic de Costel Biju şi se mândreşte cu faptul că au trecut şase luni până când "a căzut în plasa" manelistului.

"El a stat 6 ani! 6 luni s-a ţinut de mine să stau cu el. Când am cedat, s-a întâmplat să fac un bebeluş", a spus Flori. Tot Flori a specificat că ea nu crede în iubirea Corinei cu Biju! "Dacă un bărbat iubeşte o femeie, nu o bate", a mai spus aceasta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro