Reacţia Anamariei Prodan, după ce Oianu i-a criticat ţinuta! "Măi Adriane, tu chiar vrei să dai de belea?" / VIDEO

Reacţia Anamariei Prodan, după ce Oianu i-a criticat ţinuta! "Măi Adriane, tu chiar vrei să dai de belea?" / VIDEO © captură video

Anamaria Prodan este, fără dar şi poate, una dintre cele mai asumate vedete de la noi! Spune întotdeuna lucrurilor pe nume, iar când e vorba de propria persoană, ştie bine cum să gestioneze situaţia. În acest caz, critica lui Adrian Oianu privind ţinuta pe care a purtat-o la un eveniment.

Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, Anamaria Prodan a aflat că Adrian Oianu i-a criticat, cu câteva zile în urmă, ţinuta. În acea seară, impresara a fost nominalizată la "cea mai albă ţinută".

Anamaria Prodan a explicat că tema evenimentului era "white party", apoi a continuat cu o întrebare neaşteptată pentru Adrian Oianu! 

"Păi da! A fost white party! Dar de ce nu mă chemi pe mine faţă în faţă cu Oianu? Vreau să vin săptămâna viitoare să-l întreb <Măi Adriane, tu chiar vrei să dai de belea?>", a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Ce nu i-a plăcut, de fapt, lui Adrian Oianu? "Criticul nemilos al vedetelor" a precizat că, "dacă nu era umărul gol, era bine".

Auzind acest lucru, Anamaria Prodan a continuat să-şi apere ţinuta, într-un mod uimitor.

"Jură-te, Oianule! Mie nu îmi plac ţinutele tale, dragostea mea! Dacă mi-ar fi plăcut ceva în 40-50 de ani câţi fac, aş fi purtat o ţinută de-a ta... "De fapt, contează ce îmi place mie, nu lui Oianu! Ce? Eu îi zic cu răutate? Eu îl iubesc pe Oianu! Te iubesc, Adrian!", a mai spus impresara.

Ei, doar nu credeaţi că urmează un război între Anamaria Prodan şi Adrian Oianu! Impresara a mai adăugat, ulterior, că doar a glumit!

„Prodanca și Reghe – Prețul succesului” începe duminică, de la ora 19:45, pe Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro