Rona Hartner și iubitul s-au căsătorit în mare secret, în România! Primele declaraţii despre eveniment. VIDEO

+4 click pentru
galerie

Rona Hartner și iubitul s-au căsătorit în mare secret, în România! Primele declaraţii despre eveniment. VIDEO © spynews.ro

După ce a învins cancerul, vedeta a făcut pasul pe care l-a aşteptat toată viaţa: s-a căsătorit în Franţa. Acum, vestea mult aşteptată de admiratori a venit! Rona Hartner şi soţul ei s-au căsătorit religios în mare secret, în România. 

La mijlocul lunii septembrie, înainte de căsătoria din Franţa, Rona Hartner anunţa că a anulat nunta din România cu Herve Camilleri, cunoscut ca DJ HMJ. Totuşi, iată că, după ce a avut loc cununia civilă pe 5 octombrie, pe Coasta de Azur, cei doi s-au gândit mai bine şi au hotărât să se întoarcă la planurile iniţiale.

Aşa că, fără să ştie nimeni, au mers la Biserica Sf. Mina din România şi s-au căsătorit religios! Au ales ca evenimentul să fie ferit de ochii curioşilor pentru că, spune Rona, ştiau că aşa vor simţi momentul la o intensitate mai mare.

Au avut 200 de persoane la petrecerea de pe Coasta de Azur, iar acum au început pregătirile pentru următoarea! La anul, va avea loc şi o petrecerea în România, de dragul familiei. Până atunci însă, Rona Hartner şi proaspătul soţ se bucură de o perioadă frumoasă împreună.

„Sâmbăta trecută, ne-am căsătorit pe ascuns, în România, la Biserica Sf. Mina. Ne-am căsătorit pe ascuns pentru că am vrut să simţim momentul ăla. Extraordinar! Eu am plâns pentru că am simţit când îţi pune Dumnezeu, acea coroană pe cap, Dumnezeu te încununează de glorie. Căsătoria este o glorie – eşti aleasa inimii cuiva. (...) Noi am făcut petrecerea cu 200 de persoane, pe Coasta de Azur, dar următoarea petrecere o facem în România, pentru că avem familie şi în România şi nu vrem să îi frustrăm. Şi va fi la anul, liniştiţi, când ne mai revenim, ca nu putem să organizez două nunţi mari la o lună distanţă. Era imposibil.", a declarat Rona Hartner pentru Antena Stars.

Herve Camilleri ştie că Rona Hartner este femeia vieţii lui. A ştiut asta încă de la început! Acum, după nuntă, soţul Ronei Harner a mărturisit lucruri neştiute de la începuturi! Iniţial, doar i-a spus lui Dumnezeu într-o rugăciune secretă că îşi doreşte să formeze o familie cu artista. Iată că, dorinţa i-a fost împlinită, iar acum îşi aminteşte cu drag de acel moment.

„Când sunt cu Rona, sunt un om mai bun. Ştiu că aceasta este calea mea, să fiu cu ea, este menirea mea să fiu un om mai bun, să fiu bărbat, să fiu mai puternic, să fiu mai aproape de Dumnezeu! (...) Prima dată când am întâlnit-o, am fost ,,Wow!". M-am simţit electrizat, sentimentul a fost foarte intens. Cu timpul, am început să o iubesc din ce în ce mai mult de la o zi la alta. (...) Iniţial, nu i-am spus Ronei în mod direct că vreau să fie soţia mea, i-am spus lui Dumnezeu într-o rugăciune secretă că o vreau pe Rona de soţie şi i-am oferit ei inima mea, prin rugăciunea mea.", a precizat DJ HMJ pentru aceeaşi sursă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro