Sânziana Buruiană, ultimele detalii despre starea tatălui: "Încerc să-i dau putere"

+3 click pentru
galerie

Sânziana Buruiană, ultimele detalii despre starea tatălui: "Încerc să-i dau putere" © captură video

În urmă cu aproximativ trei luni, tatăl Sânzianei Buruiană a fost operat de urgenţă, deşi plecase la spital pe propriile picioare. Pentru că nici el nu ştia că are probleme cu inima, situaţia a luat prin surprindere pe toată lumea. Acum, Sânziana Buruiană a oferit ultimele detalii privind starea tatălui. 

Sânziana Buruiană a simţit, timp de trei luni, cum sufletul îi este sfâşiat de durere. Când tatăl ei a ajuns în spital în aceeaşi situaţie în care s-a aflat şi Gabriel Cotabiţă, tot ce a putut să facă a fost să se roage. Iată că, rugăciunile i-au fost ascultate. Tatăl vedetei a ieşit din comă şi respiră singur. 

În fiecare zi, Sânziana Buruiană merge la spital, la tatăl ei, pentru a-i oferi puterea necesară să treacă de cumpănă cu bine, să se recupereze şi să-şi reia viaţa pe care o avea înainte. 

Cu toate acestea, este hrănit artificial, iar lupta nu s-a terminat. Sânziana Buruiană şi mama ei caută acum o clinică unde să-l ducă la recuperare. De asemenea, vedeta s-a arătat dezamăgită de faptul că niciunul dintre colegii tatălui ei nu au sărit în ajutor, deşi de-a lungul timpului, au avut o relaţie destul de bună. 

"De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologSice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (...) A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial", a declarat Sânziana Buruiană la "Star Matinal e pe Val".

Sânziana Buruiană, primele declaraţii după ce i s-a spart contul de Facebook

Recent, Sânziana Buruiană a fost victima hackerilor! Blondina a rămas fără cont de Facebook și a aflat, ulterior, că cineva i-a spart parola și mai apoi i-a și modificat-o. Pentru spynews.ro, Sânziana Buruiană a făcut primele declarații în acest caz.

Vedeta ne-a povestit că multe dintre prietenele ei au crezut că aceasta le-a blocat, căci nu-i mai pot vedea deloc profilul de Facebook. 

„M-am trezit fără contul de Facebook. Nu știu ce s-a întâmplat...mi-au scris foarte multe prietene că nu mă mai pot găsi, ele chiar au crezut că le-am blocat.  Mi-au dispărut toate fotografiile, contactele, tot ce aveam...Nu știu dacă cineva a vrut să-mi acceseze contul sau este vorba doar de o persoană care a acționat din neștiință” a spus Sânziana Buruiană, pentru spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro