Angelica Cadar nu vrea să renunţe la copilul pe care îl are cu Călin Geambaşu: "Am ajuns la capătul puterilor". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Angelica Cadar nu vrea să renunţe la copilul pe care îl are cu Călin Geambaşu: "Am ajuns la capătul puterilor". VIDEO © captură video

Angelica Cadar s-a hotărât să vorbească despre războiul cu Călin Geambaşu, care, spune ea, nici acum nu s-a sfârşit! În urmă cu un an şi jumătate, Angelica Cadar a hotărât că trebuie să încheie relaţia cu Călin Geambaşu. De atunci, femeia luptă pentru "drepturile de mamă". Angelica Cadar vrea să încheie coşmarul şi să ajungă la un numitor comun doar de dragul copilului ei. 

Femeia refuză să renunţe la lupta pentru copilul pe care îl are cu Călin Geambaşu. Tot ce vrea este să aibă grijă de el, fără să mai depindă de prezenţa fostului soţ. Decizia vine pentru că, ori de câte ori se întâlnesc, discuţiile despre trecut revin, ea iese vinovată, iar copilul creşte fără mamă!

"Copilul meu vrea să petrecem timp doar în prezenţa tatălui. De un an şi jumătate lupt pentru drepturile mele de mamă. Este normal ca un copil să se bucure şi de mamă, şi de tată. Să înţeleagă că părinţii lui nu se mai înţeleg, că sunt separaţi. Ca să ajung la copilul meu, trebuie să trec prin tatăl lui. Este prea mult pentru mine... Am ajuns la capătul puterilor, dar nu renunţ la drepturile de mamă. Chiar dacă îmi este greu, voi lupta până la ultima picătură pentru copilul meu. Vreau să am grijă de copilul meu fără să mai depind de Călin (...) Totul pe hârtie este foarte bine organizat, s-a decis custodia comună, s-a decis domiciliul într-un fel sau altul, dar lucrurile nu se înfăptuiesc. Pe hârtie sunt puse bine, dar în realitate nu e aşa", a declarat Angelica Cadar pentru "Xtra Night Show".

Deşi "pe hârtie" lucrurile sunt foarte bine stabilite în ceea ce priveşte custodia copilului, Angelica Cadar a ajuns la capătul puterilor. Femeia a povestit că, după ce a părăsit domiciliul conjugal, Davin, copilul ei, a fost "spălat pe creier" de Călin Geambaşu. Angelica Cadar pune decizia copilului ei de a rămâne alături de tată tocmai pe seama acestui aspect. 

"Eu nu am putut să plec cu copilul meu. Este voinţa lui. El a fost speriat. Nu mai ştia care este adevărul. Nu ştia de ce s-a întâmplat. Rămas cu Călin, el i-a explicat din punctul lui de vedere şi i-a arătat acele înregistrări. Când m-am dus la şcoală, peste o săptămână-două, Davin era deja spălat pe creier. <Pentru că tata îmi arată dovezi>. De la 10 ani, copiii decid cu cine vor să rămână", a mai mărturisit Angelica Cadar la "Xtra Night Show".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro