Simona Traşcă, adevărul despre geloziile noului iubit! "Mi-a cumpărat o lesă, dar din latex" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Simona Traşcă, adevărul despre geloziile noului iubit! "Mi-a cumpărat o lesă, dar din latex" © Instagram

Simona Traşcă a dat cărţile pe faţă! După ce s-a zvonit că noul iubit "o ţine în lesă", bomba sexy a făcut o dezvăluire neaşteptată. O ţine în lesă, dar într-una de latex! Şi asta nu e tot...

Invitată în platoul emisiunii "Agenţia VIP", Simona Traşcă a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în seara care au apărut zvonuri după zvonuri referitoare la relaţia dintre ea şi noul iubit. Gurile rele spuneau că blondina este ţinută din scurt de iubit şi că din această cauză, nici măcar nu mai salută masculii care apar în jurul ei.

Ei bine, situaţia nu e deloc aşa. Blondina a explicat că iubitul nu îi interzice nimic şi că a preferat să nu salute acei domni pentru că se respectă în primul rând pe ea. 

"Nu îmi interzice lucruri. Toată bârfa asta a pornit pentru că am ieşit în oraş şi la masa respectivă erau foarte mulţi bărbaţi. N-am vrut să îi salut şi să fac cunoştinţă cu ei pentru că am o relaţie... Îţi dai seama... Când eşti cu regele României nu poţi să stai la masă la pionii", a dezvăluit Simona Traşcă la Agenţia VIP".

"De ce să fac cunoştinţă cu nişte bărbaţi când eu ştiu că au venit intenţionat?! El nu era de faţă, puteam să stau, dar trebuie să mă respect în primul rând pe mine", a continuat blondina.

Iubitul o ţine în lesă, doar că în alt mod... Vedeta a mai dezvăluit în platoul emisiunii că "mi-a cumpărat o lesă, dar de latex şi nişte cătuşe cu puf".

Acestea fiind spuse, domnilor, nu mai e nicio şansă la inima Simonei Traşcă!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro