FOTO / Simona Trașcă a pus pe jar bărbații. Cum s-a afișat blodina pe internet

+3 click pentru
galerie

FOTO / Simona Trașcă a pus pe jar bărbații. Cum s-a afișat blodina pe internet © arhiva

Simona Trașcă este una dintre cele mai dorite femei din showbiz. Blodina are mereu grijă cum să-i facă pe bărbați să rămână fără cuvinte.

Fără doar și poate, Simona Trașcă este una dintre cele dorite femei din showbiz, iar bărbații îi dau roată de fiecare dată. Oriunde merge întoarce toate privirile și nu este moment în care masculii să nu o complimenteze.

Ei bine, știind acest lucru, Simona Trașcă nu se lasă cu una cu două și este mereu atentă la cum se afișează în mediul online, bineînteles pentru deliciul bărbaților care o urmăresc în fiecare zi. De la fotografii în care se arată ca fiind o mare gospodină, până la fotografii în care își prezintă trupul tonifiat, Simona Trașcă face senzație pe contul său de socializare.

Recent, focoasa blondă a postat pe pagina ei de socializare, pe InstaStory, o fotografie în care a arătat cu tot ce defilează. Aceasta s-a pozat într-un costum de baie minuscul prin care bărbații au putut observa în detaliu formele apetisante ale celebrei femei. La vârsta de 40 de ani, Simona Trașcă pare ca o adolescentă, chiar dacă are un fiu care deja i-a prezentat nora. 

”Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat e că am fost în Canada. Mi-am vizitat copilul, am văzut cât este de fericit, cât este de bine.[...] Am o super noră”, a povestit Simona Trașcă în urmă cu puțin timp la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro