FOTO/ O recunoști? Acum este una dintre cele mai dorite femei din România

+3 click pentru
galerie

FOTO/ O recunoști? Acum este una dintre cele mai dorite femei din România © arhiva

Simona Trașcă este una dintre cele mai sexy vedete Dacă acum este una dintre cele mai dorite femei, iar bărbații își dau coate când o văd, în copilărie, foacasa blondă arăta complet diferit. 

Simona Trașcă este o apariție greu de neobservat deoarece frumoasa blondină atrage privirile tuturor bărbaților. La 40 de ani, sexy vedetă pare ca și cum ar fi o tânără abia trecută de 20, însă deja are o experință vastă în ceea ce privește bărbații, iar acum știe cum să facă alegerea perfectă atunci când vine vorba despre bărbatul cu care aceasta să-și petreacă nopțile. 

Dacă acum are mare grijă să fie în centrul atenției, în copilărie Simona Trașcă arăta cu totul diferit, însă la fel de frumoasă. Vedeta a publicat pe pagina ei de socializare o imagine cu ea mică, nu credem că ar avea mai mult de 2-3 de ani, însă putem spune că este foarte simpatică. A știut dintotdeauna cum să stea în fața obiectivului de fotografiat, iar asta cu siguranță putem observa și în imaginile pe care diva și le publică la momentul actual pe paginile sale de socializare. 

Focoasa blondă se poate bucura de o viață frumoasă, cu ieșiri în locații de lux, dar și de un băiat care anul asta i-a făcut cunoștință cu soția sa, nora Simonei Trașcă. Focoasa blondă s-a văzut foarte mulțumită de cea care îi face băiatul fericit, iar acum mai trebuie doar ca ea să-și găsească bărbatul care să-i cucerească cu adevărat inima.

”Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat e că am fost în Canada. Mi-am vizitat copilul, am văzut cât este de fericit, cât este de bine.[...] Am o super noră”, a povestit Simona Trașcă în urmă cu puțin timp la Antena Stars

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro