Simona Trașcă a schimbat prefixul. Focoasa blondă se simte ca la 20 de ani

+3 click pentru
galerie

Simona Trașcă a schimbat prefixul. Focoasa blondă se simte ca la 20 de ani © arhiva

Zi importantă pentru Simona Trașcă. Blondina sexy are dublu motiv de sărbătoare și în fiecare an sărbătorește Revelionul la cote maxime. Astăzi vedeta a schimbat prefixul. 

1 ianuarie este o zi importantă pentru întreaga populație, însă Simona Trașcă are dublu motiv de sărbătoare. Aceasta petrece de două ori în aceeași noapte, deoarece în fiecare an pe data de 1 ianuarie blondina își sărbătoarește ziua de naștere.

Ziua de astăzi este mai specială pentru focoasa blondă deoarece chiar astăzi schimbă prefixul. Vedeta împlinește de 40 de ani, însă mulți nu i-ar da această vârstă. ”Mă simt foarte bine în pielea mea. Ma simt ca la 20 de ani. Nu contează câți ani ai, conteaza cum te simți”, a spus ea pentru Antena Stars. 

Anul trecut a fost pentru vedetă cu multe suișuri și coborâșuri. Aceasta a întâmpinat multe greutăți, însă a avut parte și de momente frumoase. Blodina a mers la fiul său în Canana, unde și-a întânit pentru prima dată nora pe care a învătaț-o mai multe trucuri și preparate din bucătarie: ”Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat e că am fost în Canada. Mi-am vizitat copilul, am văzut cât este de fericit, cât este de bine.[...] Am o super noră”, a mai spus blondina. 

Simona Trașcă reușește să fie mereu în centrul atenției, iar bărbați în dau roate de fiecare dată când o văd. Aceasta e gata oricând pentru un nou început de iubire în viața sa, însă mărturisește că nu își mai dorește să se mărite și nici să mai facă copii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro