Simona Traşcă, surpriză de proporţii pentru iubi! Blondina s-a afişat într-o lenjerie provocatoare! "Mă faci fericită" / FOTO

+3 click pentru
galerie

Simona Traşcă, surpriză de proporţii pentru iubi! Blondina s-a afişat într-o lenjerie provocatoare! "Mă faci fericită" © Instagram

De mult timp nu am mai văzut-o pe Simona atât de îndrăgostită. Se pare că blondina iubeşte din nou, dar nu oricum ci cu mare patos!

Nu o spunem doar noi , ci chiar vedeta afirmă lucrul acesta: "Când în absenţa unei persoane te sufoci, iar în prezenţa ei uiţi de tot şi simţi că trăieşti... probabil că asta e iubirea. #povestedeiubire #măfacifericită #momentefericite".

Deşi a vrut să arate lumii întregi cât este de fericită, Simona nu i-a dezvăluit identitatea iubitului. S-au pozat îmbrăţişaţi, dar nicio şansă să ne putem da seama cum arată noua cucerire a ei, pentru că bărbatul era camuflat de gluga hanoracului pe care-l purta. Însă, din fotografie se poate observa că Simona este tare fericită alături de el, ba chiar acesta pare că e şi un tip romantic.

Şi pentru că perioada vacanţelor nu s-a terminat, blonda s-a conformat şi a plecat împreună cu iubitul ei într-o escapadă la munte. Cei doi s-au cazat într-un hotel de pe Valea Prahovei şi se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Încă din momentul în care au ajuns, Simona a început să facă instastory-uri din camera de hotel, la care a adăugat şi o melodie sugestivă.

După o asemenea declaraţie, parcă merge şi un pahar de şampanie. Şi ce licoare poate fi mai potrivită dacă nu una scumpă, de calibrul Simonei.

Cum era de aşteptat, după un asemenea moment atmosfera s-a cam încins, iar blondina i-a pregătit iubitului o "surpriză", s-a îmbrăcat într-o lenjerie de culoare albastră, foarte provocatoare, potrivit Antena Stars.

Vacanţa încă nu s-a terminat şi suntem convinşi că urmează multe alte momente romantice între cei doi îndrăgostiţi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro