Soţia-vulpiţă, dezvăluiri pe bandă rulantă! I-a frânt inima soţului! De câte ori l-a înşelat, de fapt / VIDEO

Soţia-vulpiţă, dezvăluiri pe bandă rulantă! I-a frânt inima soţului! De câte ori l-a înşelat, de fapt / VIDEO © captură video

Dezvăluiri incredibile în povestea soţiei de 22 de ani, care susţine că ar fi fost răpită de trei indivizi şi mai apoi abuzată pe câmp. Socrii tinerei au luat azi o decizie radicală, iar un nou bărbat misterios face dezvăluiri şocante. Dezvăluiri pe care le probează cu... dovezi clare! Tot azi, tânăra soţie care s-a plâns că ar fi fost violată a fost la detectorul de minciuni. 

Veronica, în vârstă de 22 de ani, mamă a unui copil de doi ani, a plecat la magazin şi când s-a întors, după câteva ore, s-a întors tremurând! Toţi au crezut că fata a fost violată. De fapt, asta a susţinut în faţa lor. Ulterior, adevărul a ieşit la iveală.

"Mi-a zis: *Mi-e frică să-ţi spun ce s-a întâmplat că poate se întâmpla ceva mai rău acasă. A venit, am greşit... Ce a făcut ea se ştie destul de bine. Fac testul, acum, Dumnezeu cu mila! Eu până nu văd actul de la testul de minciuni", a spus soţul înşelat, în platoul emisiunii Acces Direct.

Tânăra a recunoscut marţi, la Acces Direct, că şi-a înşelat o singură dată soţul, cu un bărbat pe nume Marian. 

"A fost doar cu Marian. Cu Edi n-am întreţinut relaţii intime. Nici cu cel din Bârlad nu m-am mai întâlnit. Singurul a fost Marian! O singură dată!", a susţinut Veronica.

Socrii vor să o dea afară din casă

După ce au aflat adevărul, rudele soţului au ajuns la concluzia că ar fi mai bine dacă ea ar pleca. Însă, contează mult şi ce decide Viorel, bărbatul înşelat. Când a văzut imaginile cu bagajele pregătite la uşă, fata a izbucnit în lacrimi, în direct!

"Tremura, a zis că i-a pus cutiţul la gât! (...) Răspundea şi închidea telefonul... voce de bărbat. Eu n-am ce să zic de ea: are grijă de copil, am învăţat-o, merge la magazin şi înapoi. Ei amândoi se înţeleg în legea lor", povesteau socrii Veronicăi... până ieri! 

Astăzi, soacra Veronicăi a declarat pentru "Acces Direct" că tânăra a făcut întreaga familie de ruşine în sat şi că se gândeşte serios să nu o mai primească înapoi. Îi e milă de amândoi, dar "o asemenea persoană nu aş mai ţine în ogradă".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro