Tânără nevăzătoare, sedusă de iubitul puşcăriaş? Mama face acuzaţii halucinante! Vrea s-o ducă la cerşit? / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Tânără nevăzătoare, sedusă de iubitul puşcăriaş? Mama face acuzaţii halucinante! Vrea s-o ducă la cerşit? / VIDEO © captură video

De o săptămână nu şi-a mai strâns în braţe fiica nevăzătoare în braţe. Este drama unei mame! Fata ar fi ajuns pe mâinile unui bărbat, fost puşcăriaş, acuză ea! Tocmai din acest motiv, femeia spune că fata ei nu ar fi în siguranţă! Mai grav este că individul ar vrea să o scoată din ţară pe tânără şi să o ducă la... cerşit, povesteşte, printre lacrimi, mama. 

Femeia este de părere că Alina, în vârstă de 21 de ani, este la un pas să ajungă la cerşit! Tânărul cu care a fugit este un fost puşcăriaş, pe care la cunoscut la un concert în urmă cu şapte luni. Fata s-a aruncat în braţele lui Marcel şi, acuză femeia, nu are deloc gânduri de însurătoare!

Mama Alinei a venit în platoul emisiunii "Acces Direct" şi şi-a spus drama! Nu ştie unde stă acum fiica ei, dar nici aceasta din urmă nu vrea să îi spună. Pare fericită alături de iubit şi a declarat că nu a fost prima dată când a fugit de acasă.

Alina a mărturisit că a preferat să procedeze aşa pentru că"altfel nu m-ai fi lăsat să mă duc cu băiatul pe care eu îl iubesc. Ştiu eu că nu m-ai fi lăsat! (...) Iubitul meu a spus că dacă e nevoie, face şi detectorul de minciuni. Nu vreau să mă cert cu tine, dar tu nu m-ai căutat până acum nici de ziua mea", i-a spus fata mamei, în direct prin intervenţie telefonică la Acces Direct.

"Eu m-am dus la preot şi mi-a dat dezlegare", a explicat tânăra.

"Bună seară, doamnă soacră. Eu am încercat să vorbesc cu dumneavoastră. Nu v-am jignit niciodată. De câte ori i-am zis ei să vă sune să mai vorbiţi?!", a completat tânărul, specificând că lucrează ca zilier şi că are, într-adevăr, planuri serioase cu fiica femeii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro