Soţia-vulpiţă şi Viorel, scene de gelozie la petrecere! Veronica şi-a unduit trupul în faţa lui Axinte / VIDEO

Soţia-vulpiţă şi Viorel, scene de gelozie la petrecere! Veronica şi-a unduit trupul în faţa lui Axinte / VIDEO © captură video

Au dansat până la epuizare, toată noaptea! Dar asta nu înseamnă că au lipsit momentele de tensiune dintre soţia-Vulpiţă şi Viorel. Veronica şi-a ieşit din minţi, atunci când şi-a dat seama că Viorel a lăsat-o singură, chiar în toiul petrecerii!

Dar să începem cu începutul! Aşadar, Veronica şi Viorel şi-au făcut de cap la petrecerea de la pensiunea la care au fost chemaţi să se distreze, dar şi să muncească. Şi, pentru că principala lor misiune a fost... munca, soţii Stegaru nu au fugit de răspundere nici măcar atunci când erau deja gătiţi de sărbătoare.

Îmbrăcaţi la 4 ace, ea într-o rochiţă scurtă, roz, blindată cu paiete şi mulată pe trup, cu un sacou vişiniu pe deasupra, el, elegant, într-un costum negru, cei doi s-au pus pe făcut grătarul, odată cu lăsarea întunericului. 

Iar dacă Viorel a făcut tot ce i-a stat în putinţă, Veronica nu a ezitat să îi amintească soţului că... nu se prea descurcă. 

Atentă la fiecare mişcare a lui Viorel, soţia Vulpiţă nu l-a scăpat deloc din ochi pe soţul ei. Ba chiar a avut şi reproşuri la adresa lui... Ei bine, între două reproşuri şi câteva încurajări... Viorel a demonstrat că se descurcă la tăierea lemnelor. Şi, într-un final a reuşit să aprindă şi focul!

Toate bune şi frumoase, până când, Viorel a... dispărut! Iar Veronica, panicată că bărbatul ei ar putea fi cu altă femeie, a început să îl caute. Liniştită că şi-a găsit soţul, Veronica l-a lăsat să îşi termine treaba. Şi dacă tot era singurul din cuplu care muncea, Viorel a avut şi câteva... pretenţii de la nevasta sa.

În cele din urmă, Veronica a cedat şi i-a adus soţului ei ceea ce i-a cerut.

De îndată ce a reuşit să aprindă focul lui Viorel i-a fost adusă carnea pentru grătar. Dar cum erau multe de făcut, soţul Vulpiţei a cerut... ajutor. Dacă la început Veronica s-a ţinut departe de grătar, de îndată ce o tânără brunetă i-a sărit lui Viorel în ajutor, mai tânăra lui soţie s-a răzgândit. Geloasă, probabil, Vulpiţa a pus şi ea osul la treabă.

Dar petrecerea nu avea cum să înceapă fără invitaţii speciali ai serii: Maria Constantin şi Axinte. 

"Eu n-am venit cu mâna goală, am venit să-i aduc o gagică lui Viorel, că am văzut că lui îi place. Văd că el e ca Gigi Becali, nu face nimic, nu dă bani până nu vede camera aprinsă. Aşa nici Viorel, nu munceşte până nu vede camera aprinsă. Dar, lasă, că în seara asta vrem să facem o petrecere frumoasă aici. Îi dau căciula mea", a spus Axinte.

Veronica s-a aprins mai ceva ca focul pentru grătar, când a auzit vorbele lui Axinte.

Însă cu puţin dans şi cu multă muzică bună, Veronica a uitat de toate supărările! Mai ales atunci când Maria Constantin a cântat ceva special doar pentru Vulpiţa.

După ce şi-au făcut încălzirea în curte, cu toţii au intrat în restaurantul pensiunii, gata de... distracţie! Nici pe ritmuri populare, Veronica nu s-a descurcat rău. Dusă de val, Vulpiţa şi-a invitat soţul la dans şi împreună au jucat cât i-au ţinut picioarele. 

Încins de la jocul în care îl prinsese frumoasa Maria, Viorel s-a lăsat dezbrăcat de sacou, de celebra cântăreaţă de muzică populară.

Scandal la petrecere din cauza unui bărbat necunoscut

Petrecerea era în toi, când o ceartă neaşteptată a izbucnit între cei doi soţi. Motivul, un bărbat necunoscut, se pare.

Cu câteva promisiuni şi cuvinte dulci, cei doi soţi s-au împăcat, în cele din urmă. Că, deh, aşa e în dragoste! Şi pentru că dansul e dans, iar munca e muncă, Veronica şi Viorel au trecut, din nou, la treabă, atunci când invitaţilor li s-a făcut foame.

Din restaurant, Veronica s-a întors în bucătărie, acolo unde trebuia să pregătească desertul. De data asta, nu cu Viorel, ci cu ajutorul Mariei Constantin. 

Iar Vulpiţa a dat tonul... distracţiei! Ce mai, Veronica a dansat de mama focului! Ba chiar s-a lăsat dezbrăcată... de sacou, în văzul tuturor! De Viorel, evident! Mai mult, tânăra l-a şi sărutat tandru, pe soţul ei, chiar în mijlocul ringului de dans... 

După ce au dansat, unul în braţele celuilalt pe melodiile lente, cu versuri făcute special pentru ei, de Axinte, Veronica şi Viorel au demonstrat că ştiu să joace şi pe ritmuri mai... săltăreţe! 

Ia uite, mă, cum se mişcă, tată! Aşa, Vulpiţo! Cu mişcări senzuale, tânara nevastă a început chiar să îşi dezbrace soţul, sub privirile invitaţilor.

Când Veronica şi Viorel dansau mai cu foc, lângă ei a venit şi cântăreaţa Maria Constantin. Moment în care, soţia Vulpiţa şi-a ieşit din minţi! Aşa că, Maria s-a retras de pe ring... Iar Veronica şi-a continuat dansul în voie.

Ba chiar a început cu mişcări din ce în ce mai îndrăzneţe... Mai ales când în boxe a început să se audă piesa lui Tzancă Uraganu. Ce mai, soţia-vulpiţă a făcut show total! Şi pe ringul de dans şi căţărată sus pe scaun!

Plictisită să danseze singură, Veronica şi-a caută soţul, iar când l-a găsit, l-a aşezat pe scaun şi i-a dansat aşa cum doar ea ştie! Veronica a arătat că se pricepe şi la hore săltăreţe!

Şi chiar dacă Viorel mai obosea, din când în când, Veronica îşi continua dansul. Iar cu mişcările ei provocatoare reuşea, de fiecare dată, să-l aducă, pe ring, pe soţul ei.

Cu maaare chef de dans, Veronica şi-a unduit frumos trupul şi în faţa lui Axinte. Iar când a rămas fără energie, Veronica s-a dus direct la culcare. Şi... când s-au trezit, şi ea şi Viorel au avut parte de o surpriză din partea gazdelor!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro