Vulpiţa, neîndemânatică la tocat şi măturat! Ce au făcut soţii Stegaru după jobul de la pensiune / VIDEO

Vulpiţa, neîndemânatică la tocat şi măturat! Ce au făcut soţii Stegaru după jobul de la pensiune / VIDEO © captură video

Ca două vedete adevărate! Aşa au fost întâmpinaţi Veronica şi Viorel, în Curtea de Argeş. Înainte să meargă la Pensiunea la care au fost chemaţi să muncească, dar şi să petreacă, cei doi soţi au făcut o scurtă plimbare prin oraş. 

Nu a fost persoană care să nu îi cunoască sau care să nu facă măcar o poză cu soţia-Vulpiţă şi cu bărbatul ei! Iar dacă cei mai timizi doar şi-au întors privirile după Veronica şi Viorel, cei mai îndrăzneţi au schimbat câteva cuvinte cu cei doi soţi. Chiar din mijlocul... şoselei!

Isterie -  asta au provocat Veronica şi Viorel în oraşul regelui.

Serioşi, Veronica şi Viorel s-au ţinut de cuvânt şi au mers încă de dimineaţă la Robert, cel care i-a invitat la pensiunea lui ca să muncească, dar şi ca să... petreacă. Eheee, dar până la petrecere au fost multe de făcut, aşa că...

Pregătiţi să facă treabă şi să pună totul la punct pentru petrecerea care urma să aibă loc în doar câteva ore: "Trebuie sa aranjăm sala. Să punem mesele pentru petrecere, să pregatim lemnele pentru grătar. Avem de aranjat aperitivul".

Înainte să treacă la treabă, Vulpiţa şi Viorel au mers în cameră să-şi lase bagajul. Apoi, pregătiţi de fapte mari, cei doi soţi au intrat în bucătărie, acolo unde îi aşteptau deja alimentele pentru aperitive care trebuiau tăiate.

Grijuliu, Viorel i-a ridicat mânecile soţiei sale, iar apoi...la îndemnul Veronicăi, soţul ei a început să felieze salamul.

A venit şi rândul Vulpiţei să se ia la trântă cu feliatorul. Uşor neîndemânatică, tânăra soţia a primit sugestii de la soţul său. După salam, a venit rândul... legumelor. Au trecut şi la brânză, unde, din nou, Veronica a întâmpinat probleme.

Pregătirea aperitivului a luat sfârşit, iar primul servit de Veronica a fost chiar... Viorel. După ce şi-a servit soţul, Vulpiţa şi Viorel au trecut la următoarea lor misiune..

În timp ce Viorel ridica scaunele, Veronica mătura, semn că cei doi pot face echipă bună, atunci când e vorba de muncă. În continuare, cei doi au curăţat mesele, au pus tacâmurile şi şerveţelele, după care au aranjat cu grijă şi paharele, în dreptul fiecărei farfurii.

De la bucătărie şi aranjarea sălii, Veronica a mers la bar, pentru că a vrut să îi facă o surpriză lui Viorel. Mai exact, o... cafea! Asta chiar dacă tânăra nu mai făcuse niciodată o cafea la un aparat profesional. 

Proverbul "După muncă şi răsplată" s-a aplicat şi în cazul Veronicăi care a fost răsplătită de proprietarul pensiunii: "Vreau să o plimb puţin cu ATV-ul că nu a mai mers niciodată".

După atâta muncă, Veronica şi Viorel au fost gata să şi... petreacă! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro