Tatăl vulpiței, reacție acidă după ce a văzut-o blondă și cu tatuaje: „Să nu vină acasă” / VIDEO

Tatăl vulpiței, reacție acidă după ce a văzut-o blondă și cu tatuaje: „Să nu vină acasă” / VIDEO © captură video

Dacă tot a primit undă verde de la Viorel, vulpița nu a stat mult pe gânduri și s-a reinventat. Așa cum a vrut mereu însă, cum nu a fost lăsată de soț! Și-a schimbat culoarea părului, și-a făcut tatuaje și cu o nouă atitudine, a pus pe jar o țară întreagă! 

Transformarea însă, nu a fost pe placul lui Viorel. Și nici pe placul tatălui ei! Până acum, cei doi bărbați nu se aveau la suflet, dar cum de data aceasta împart aceeași părere, situația s-a schimbat complet. 

„Nu-mi place. Dacă nu-și șterge tatuajele, să nu vină acasă. N-o primesc de la poartă. Să se ducă și să le șteargă, dacă nu stă pe marginea străzii. Are motive Viorel să divorțeze. Nu-mi place de nicio formă! Poate să se ducă să divorțeze dacă nu le șterge. Văd că râde de tine... Banii i-a cheltuit aiurea!”, a spus tatăl vulpiței, la Acces Direct

„Mă duc după emisiune să văd care e treaba acolo cu banii...”, a completat Viorel, crezând că Vulpița a luat din banii strânși de el, în casă, pentru a-și face mofturile.

Surpriză, surpriză! Tatuajele Veronicăi sunt temporare, iar părul blond... o perucă

Deși la finalul emisiunii a aflat că Veronica nu s-a vopsit, ci doar purta o perucă, iar tatuajele se șterg după ce le spală, Viorel și-a menținut poziția: încă vrea divorțul!

„Aia din capul ei e o perucă și picturile alea de pe corpul ei nu mă interesează”, a spus Viorel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro