Tehnicile de recucerire ale lui Viorel Stegaru. Ce surpriză i-a făcut Vulpiței? Totul s-a terminat cu lacrimi! / VIDEO

Tehnicile de recucerire ale lui Viorel Stegaru. Ce surpriză i-a făcut Vulpiței? Totul s-a terminat cu lacrimi! / VIDEO © captură video

După ce Viorel a discutat cu Alina Petre, consilier de dezvoltare personală, acesta a pus în aplicare planul său de recucerire a soției. Astfel, a invitat-o pe Vulpița la joacă, cu o declarație de dragoste... inedită. 

„Draga mea iubire de cinci de zile, dacă tot nu avem ce face din cauza pandemiei, astăzi o să facem niște jocuri. Ești pregătită?”, i-a spus Viorel Vulpiței, care, imediat, a răspuns afirmativ. 

Și așa, soții Stegaru au dat startul jocurilor pe care le-au ales împreună. Primul, mima. 

El a ales mai multe cuvinte, iar ea a încercat să le ghicească: de la „iepuraș”, „cangur”... la „avion” și nu numai. 

După câteva minute au făcut schimb de roluri și au continuat distracția.

Viorel i-a prezentat apoi jocul „Continuă versurile” și a început chiar cu un vers din piesa sa cu Maria Constantin. Vulpița a expus apoi melodia ei cu Rafaelo, cu Axinte și o piesă de-ale lui Tzancă Uraganul, care e pe gustul ei. 

Viorel a avut o idee mai neobișnuită. „Acum, mai facem și yoga!”, i-a spus Viorel soției, înainte să o ia strâns în brațe. Și uite așa, Vulpița a trecut de la hohote de râs la plâns. 

„Viorel a încercat să-mi dea un pupic și m-am lovit la cap! Nu știe să se joace! Nu mai vreau. Să facă el singur yoga”, a spus Veronica. 

Cu toate acestea, soții Stegaru au încercat apoi câteva poziții de yoga. 

În platoul emisiunii Acces Direct, Vulpița a spus după difuzarea imaginilor că nu ar mai repeta experiența aceasta cu Viorel. Soțul ei însă, ar face-o cu plăcere. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro