Transformarea spectaculoasă a Biancăi din „Numai iubirea”. Cum arată viaţa ei, la 15 ani de la telenovelă / VIDEO

Transformarea spectaculoasă a Biancăi din „Numai iubirea”. Cum arată viaţa ei, la 15 ani de la telenovelă / VIDEO © captură video

O mai ştii pe Bianca Neagu, copila din "Numai iubirea"? A ajuns la 23 de ani, la fel de frumoasă şi carismatică. Actriţa a terminat şi o facultate, şi un master, iar viitorul sună bine pentru ea.

Astăzi este o domnişoară în toată regula, dar nu a uitat unde îi era locul acum câţiva ani: la televizor! Bianca Neagu a acordat un interviu pentru "Răi Da Buni" şi a mărturisit cum arată viaţa ei acum, la 15 ani de la terminarea telenovelei "Numai iubirea".

După terminarea telenovelei care a făcut-o celebră, Bianca Neagu s-a axat pe studiu. A terminat facultatea de Psihologie şi masterul în logopedie. Între timp, pentru că pasiunea pentru actorie nu a dispărut niciodată, a acceptat mai multe oferte şi s-a întors acolo unde am cunoscut-o cu toţii: pe micile ecrane. Tânăra a jucat în reclame şi videoclipuri. Ba mai mult, are un nou hobby: genţile!

"Am luat o pauză de imagine, o pauză în care m-am descoperit, m-am autodepăşit. Am terminat Facultatea de Psihologie care m-a ajutat foarte mult şi în ceea ce am devenit, dar şi pentru un rol, de exemplu. Am terminat masterul pe logopedie, dar nu am uitat de pasiunea mea. Nu am cum să uit. Am mai jucat în nişte reclame, în nişte videoclipuri, cumva nu am rupt toată legătura", a dezvăluit Bianca Neagu pentru "Răi Da Buni".

Printre persoanele cu care Bianca a avut ocazia să lucreze în ultima vreme, în reclame, se numără şi Simona Halep! Campioana i-a lăsat actriţei o impresie foarte bună. 

"O onoare în primul rând, este cine este şi îi datorăm mulţumiri. Un om extraordinar! Am lucrat bine cu ea", a mai spus Bianca Neagu.

Pe plan personal, Bianca Neagu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani cu un tânăr care este şi pictor, şi fotograf. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere şi, deşi Bianca nu i-a dat importanţă în acea seară, lucrurile au evoluat aşa cum nu se aştepta nimeni. Au ţinut legătura, iar în curând, cine ştie, poate vedem şi o nuntă!

"Ne-am cunoscut la o petrecere. Nu i-am dat importanţă... Aveam prieteni comuni şi am ajuns să ne cunoaştem, să ieşim. Suntem de foarte mult timp împreună, de 5 ani", a precizat Bianca Neagu.


facebook whatsapp twitter pinterest