Ce a făcut fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, la puţin timp după ce acesta a fost înmormântat. "Înger de lumină"

+3 click pentru
galerie

Ce a făcut fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, la puţin timp după ce acesta a fost înmormântat. "Înger de lumină" © Facebook

Chiar dacă au divorţat, Mihaela şi Mihai Constantinescu erau în continuare buni prieteni şi se înţelegeau foarte bine. Ba chiar se întâlneau, iar Mihaela Constantinescu şi actuala soţie a artistului, Simona, deveniseră prietene.

Împreună au fost şi în această perioadă de suferinţă, când artistul a zăcut pe un pat de spital. Cele două s-au susţinut şi s-au ajutat reciproc, unite fiind de dragostea pentru Mihai Constantinescu.

Cele două l-au condus, joi, pe ultimul drum pe Mihai Constantinescu, iar durerea s-a citit pe chipurile lor. Au plâns şi s-au rugat pentru sufletul lui Mihai Constantinescu, care a plecat într-o lume minunată.

Gest emoţionant făcut de Miahela Constantinescu, la puţin timp după înnmormântarea lui Mihai Constantinescu

La scurt timp după ce artistul a fost condus pe ultimul drum, fosta soţie a făcut un gest cutremurător. Aceasta a împărtăşit pe Facebook cu prietenii şi cu fanii arristului mai multe imagini de la înmormântare, gândindu-se la acele persoane care şi-ar fi dorit să ia parte însă din anumite motive nu au putut. "Drum bun în lumină, Înger de lumină", a scris Mihaela Constantinescu.

Fanii şi prietenii şi-au luat adio de la Mihai Constantinescu

Prietenii de generaţie au venit, joi, să-şi ia adio de la marele artist, iar dintre aceştia au făcut parte şi Cornelia Catanga cu soţul ei, care au avut doar cuvinte de laudă despre bunul lor prieten.

"Chiar acum, când o să intru, nu vreau să-l văd, pentru că vreau să-l păstrez în amintirea mea aşa cum l-am cunoscut din 1972, unde am colaborat la mai multe spectacole, iar în ultima perioadă la emisiuni tv. A fost un model pentru toate generaţiile. Să o ţină Dumnezeu puternică pe Simona să treacă peste", a spus Cornelia Catanga.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro