Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, alături de artist pe ultimul lui drum: „Ne așteptam la această nenorocire”. VIDEO

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, alături de artist pe ultimul lui drum: „Ne așteptam la această nenorocire”. VIDEO © Arhivă

Mihai Constantinescu este înmormântat azi, la Cimitirul Ghencea Militari din București. Alături de el sunt familia, apropiații și prietenii, care sunt împietriți de durerere. Chiar și așa, Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului a găsit puterea să facă declarații.

Mihaela Constantinescu a explicat că a prevăzut această cumplită tragedie. Deși toată lumea se aștepta, având în vedere deteriorarea rapidă a stării sale de sănătate, moartea artistului tot a venit ca un trăsnet.

„A fost extrem de trist pentru că știam deja de aproape trei zile că starea lui s-a agravat mult. Se vedea foarte clar că respira foarte greu, extrem de greu. Ne așteptam în orice secundă să se întâmple această nenorocire. Îl mângâiam pe frunte și fiecare îl săruta pe frunte sau pe obraz. Simona a fost permanent acolo și asta a făcut tot timpul. Era singurul lucru pe care îl mai puteam face”, a declarat Mihaela Constantinescu.

Va fi decorat post-mortem

Astăzi, Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare post-mortem a lui Mihai Constantinescu, care va fi decorat cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, potrivit AGERPRES. Gestul este unul făcut în semn de „apreciere pentru importanta carieră artistică dedicată muzicii uşoare româneşti, pentru dăruirea prin care s-a impus ca un model al tinerelor generaţii de interpreţi”.

Mihai Constantinescu a murit marți, la vârsta de 73 de ani, pe patul de spital. Fosta soție, Mihaela Constantinescu, dar și actuala lui soție, Simona Secrier, i-au fost alături până în ultimele clipe și continuă să fie alături de el și pe ultimul său drum.


facebook whatsapp twitter pinterest