Adriana Bahmuțeanu, revoltată după moartea lui Mihai Constantinescu: „Niște doamne chiar blamează”

+3 click pentru
galerie

Adriana Bahmuțeanu, revoltată după moartea lui Mihai Constantinescu © Arhivă

Mihai Constantinescu a murit, iar numeroase vedete și-au exprimat tristețea față de această veste tragică. Și Adriana Bahmuțeanu a avut un mesaj de transmis, unul în care își amintește de marele artist, dar în care și condamnă o anumită reacție publică, generată de propagarea în presă a veștii morții cântărețului.

Adriana Bahmuțeanu este revoltată de reacțiile virulente ale unor persoane, care aparent condamnă faptul că publicațiile și posturile de știri au dat această veste. Vedeta sare în apărarea colegilor de breaslă și susține că ceea ce face presa este foarte bine, aducând astfel un ultim omagiu lui Mihai Constantinescu și reamintind ce performanțe reușit la viața lui.

„Acum, că s-a dus, deși mi-aș fi dorit să mai stea și să ne mai zâmbească un pic, unora li se pare indecent că televiziunile titrează cu titluri mari vestea trecerii în neființă a marelui artist. Niște doamne chiar blamează presa care, în nemernicia ei, își permite să le amintească tuturor cine a fost Mihai Constantinescu și ce-a făcut el la viață lui, fie-i țărâna ușoară!

Eu una cred că mai ales acum rolul presei este să-i aducă dragului nostru Mihai un ultim omagiu! Un mare artist care și-a trăit viața decent și simplu, care acum 30 de ani umplea stadioane, ca și acum câțiva ani, când la Forța Zu a fost aplaudat de mii de tineri din noua generație! Un artist pe care televiziunile îl iubeau, îl promovau și unde era mereu invitat să cânte sau să povestească ce mai făcuse”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe Facebook.

Mihai Constantinescu este înmormântat astăzi

Marele artist este condus pe ultimul drum joi, după ce miercuri trupul lui a fost depus la Biserica Sfânta Vineri Nouă din București. Zeci de oameni și-au luat „adio” de la artistul iubit de milioane de români. Astăzi, va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar din București, la ora 14.00.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro