Mihai Constantinescu este înmormântat azi, la Cimitirul Ghencea

Mihai Constantinescu este înmormântat azi, la Cimitirul Ghencea © Arhivă

Mihai Constantinescu este condus astăzi pe ultimul drum. Regreatul artist va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar din București, la ora 14.00, în timp ce milioane de români de pretutindeni îl deplâng.

Trupul lui Mihai Constantinescu a fost depus miercuri, ora 15.00, la Biserica Sfânta Vineri Nouă din București. Acolo, colegi artiști, apropiați, familie, dar și admiratori i-au putut aduce un ultim omagiu. Astăzi, va fi condus pe ultimul drum. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 13.00, începând ca la ora 14.00 să fie dus să își doarmă somnul de veci.

Este plâns de o țară întreagă

În urma lui Mihai Constantinescu rămâne multă durere. Colegi de breaslă și prieteni își amintesc cu drag de cel care a încântat o generație întreagă cu vocea lui și piesele lui inconfundabile.

„A fost unul dintre reprezentanţii cei mai potriviţi pentru tânăra generaţie din anii 1970. Era prototipul de adolescent veşnic, el cânta la chitară, el iubea fetele, florile, căţeii, copiii. Era un artist ideal. fetele îl agreau pentru că era drăgălaş, era frumuşel, mamele lor şi l-ar fi dorit probabil drept ginere, era prototipul de băiat bun, cu ochi căprui, care cântă frumos, în tonuri optimiste şi care e sensibil, cald şi vesel şi te emoţionează plăcut. Iată un tip de artist care a dispărut din peisajul mondial, aş putea să spun”, a declarat Corina Chiriac, pentru MEDIAFAX.

Mihai Constantinescu a murit marți, la vârsta de 73 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Artistul a fost internat în spital timp de câteva luni, iar familia a tot sperat la un miracol. De toate aranjamentele pentru înmormântare s-a ocupat soția cântărețului, Simona Secrier.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro