Cristi Minculescu, răvășit de pierderea lui Mihai Constantinescu. Ce mesaj emoționant a transmis artistul

Cristi Minculescu, răvășit de pierderea lui Mihai Constantinescu. Ce mesaj emoționant a transmis artistul © arhivă

Colegii de breaslă ai lui Mihai Constantinescu deplâng, cu toții, pierderea marelui artist. Printre cei care au postat mesaje emoționante după moartea cântărețului se numără și Cristi Minculescu, cel care a bucurat și el generații întregi, cu ajutorul trupei Iris. 

Moartea lui Mihai Constantinescu a așternut o liniște deplină în lumea artiștilor cu care acesta a colaborat și care l-au apreciat pentru ceea ce reprezenta pe scenă, dar și ca om! Cristi Minculescu, bunul său prieten și cel care face parte din Generația de Aur a artiștilor din România a postat pe contul lui de Instagram un mesaj sfâșietor în memoria lui Mihai Constantinescu, alături de o fotografie cu artistul, din tinerețe.

„Iubiți-ne, că suntem flori...” R.I.P. Mihai Constantinescu #mihaiconstantinescu” a scris Cristi Minculescu, pe contul lui de Instagram. 

Mihai Constantinescu va fi înmormântat mâine

Mâine, 31 octombrie, Mihai Constantinescu va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar, acolo unde avea deja pregătit locul de veci. Imediat după moartea artistului, soția acestuia, Simona Secrier, alături de nașa lor de cununie, Marilena Adam au mers împreună pentru a cumpăra tot ceea ce este necesar pentru înmormântare. 

Mihai Constantinescu a murit după mai bine de 5 luni pe care le-a petrecut în comă, la spitalul Floreasca din Capitală. Alături i-a fost, în fiecare zi, Simona Secrier, femeia care l-a iubit enorm și care a sperat până în ultima clipă că artistul va pleca pe picioarele sale, din spital.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro