Vedetele deplâng moartea lui Mihai Constantinescu! Giulia, răvășită de pierderea artistului: „Sunt recunoscătoare și onorată”

Vedetele deplâng moartea lui Mihai Constantinescu! Giulia, răvășită de pierderea artistului: „Sunt recunoscătoare și onorată” © Instagram.com

Moartea lui Mihai Constantinescu a afectat foarte mult personajele din showbizul românesc, căci cu toate îl cunoșteau ca fiind un artist desăvârșit și un om extrem de bun, cald și blând, care și-a cântat iubirea în sute de melodii. 

Giulia se numără și ea printre persoanele care i-au adus un omagiu pe contul de Instagram lui Mihai Constantinescu. Artista a postat un video emoționant, dar și un mesaj dureros pentru regretatul artist. În mesaj, Giulia a mărturisit că se simte recunoscătoare și onorată de faptul că l-a cunoscut pe Mihai Constantinescu și a avut atâtea lucruri de învățat de la el.

„Să ai drum lin, prieten drag!
Sunt recunoscătoare și onorată pentru că am avut șansa să învăț atât de multe lucruri de la tine... Voi păstra în inimă toate amintirile noastre frumoase... 🖤 #mihaiconstantinescu”
a scris Giulia, pe contul ei de Instagram. 

Mihai Constantinescu a stat 5 luni în comă

În luna mai a acestui an, Mihai Constantinescu a fost găsit inconștient de soția lui, Simona Secrier. De atunci, artistul a stat în comă la spitalul Fundeni din Capitală, iar medicii s-au luptat până în ultima clipă să-l salveze. Alături i-a fost tot timpul femeia care l-a iubit enorm, Simona Secrier. Ieri, când Mihai Constantinescu s-a stins din viață, Marilena Adam, nașa de cununie a acestuia și a soției sale a văzut cum asistentele din spital plângeau necontenit atunci când medicii au spus că nu mai poate fi salvat artistul Mihai Constantinescu. Acesta va fi înmormântat mâine la Cimitirul Ghencea Militar. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro