VIDEO PAPARAZZI / Gabriel Dorobanțu, un ultim omagiu pentru Mihai Constantinescu. Artistul a venit la căpătâiul celui care a plecat într-o „lume minunată”

VIDEO PAPARAZZI / Gabriel Dorobanțu, un ultim omagiu pentru Mihai Constantinescu. Artistul a venit la căpătâiul celui care a plecat într-o „lume minunată” © Spynews.ro

La căpătâiul lui Mihai Constantinescu s-au adunat toți cei care l-au iubit și l-au apreciat pe regretatul artist, iar printre oamenii care au venit să-i aprindă o lumânare celui care a plecat într-o „lume minunată” se numără și Gabriel Dorobanțu, bunul prieten al lui Mihai Constantinescu.

Artistul Gabriel Dorobanțu, bunul prieten al lui Mihai Constantinescu a venit la priveghi pentru a-i aduce regretatului cântăreț un ultim omagiu. Îmbrăcat în haine de doliu și cu vocea tremurândă, Gabriel Dorobanțu a găsit puterea să spună câteva cuvinte despre cel care a fost un mare artist, dar și un bun prieten de-ai săi. 

„Toți cei care l-am iubit, suntem necăjiți, suntem supărați. Mihai a cântat toată viața pentru noi, să ne bucure și asta a însemnat enorm, a fost un sacrificiu pe care l-a făcut cu bucurie. Păcat de o așa pierdere. Prieteni fiind, regret enorm! Dumnezeu să-L odihnească și să-l aibă în paza Lui!” a spus Gabriel Dorobanțu, pentru spynews.ro.

Mihai Constantinescu, depus astăzi la biserica Sfânta Parascheva

Trupul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu a fost depus azi la biserica Sfânta Parascheva de pe Titulescu, la ora 13:00. De atunci, zeci de oameni care l-au cunoscut pe omul Mihai Constantinescu, dar și pe artistul Mihai Constantinescu au venit să-i aducă acestuia un ultim omagiu. 

Mihai Constantinescu va fi înmormântat mâine

Mihai Constantinescu va fi înmormântat mâine, la ora 14:00, în Cimitirul Ghencea Militar. Nașa de cununie a regretatului artist și a Simonei Secrier a mărturisit la „Agenția VIP” că acesta nu și-a dorit un loc de veci pe „Aleea Artiștilor” din Cimitirul Bellu, ci un loc de veci modest, iar dorința i-a fost îndeplinită.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro