Fuego, extrem de îndurerat de pierderea lui Mihai Constantinescu: „Muzica românească e mai săracă începând de ieri”

Fuego, extrem de îndurerat de pierderea lui Mihai Constantinescu: „Muzica românească e mai săracă începând de ieri” © Facebook.com

Fuego, unul dintre bunii prieteni ai lui Mihai Constantinescu deplânge moartea artistului și se declară onorat că l-a întâlnit și că l-a avut într-o mulțime de emisiuni. Fuego a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj sfâșietor în memoria celui care a plecat „într-o lume minunată”.

Mihai Constantinescu, cel care ne-a îndemnat întotdeauna să „iubim și câinii vagabonzi” a plecat într-o „lume minunată” ieri, 29 octombrie. De la auzul veștii că artistul a murit, foarte multe persoane din showbizul românesc și-au exprimat regretul și au ținut să transmită mesaje care mai de care mai emoționante, în memoria îndrăgitului artist. 

„Muzica ușoară românească e mai săracă începând de ieri.
A plecat Mihai Constantinescu, într-o lume minunată în care, cu creionul pe-o hârtie, sus în deal, va cânta un soare, un zâmbet și-o floare! Mihai a fost un om bun și-a căutat mereu dragostea în cântecele sale. L-am avut invitat în multe emisiuni, l-am premiat și-am descoperit în el un spirit altruist. Mihai Constantinescu este o legendă a muzicii noastre, la fel ca toți marii artiști care-au definit generații și-au lăsat în urma lor cântece, povești, lumi!”
este mesajul transmis de Fuego, în memoria lui Mihai Constantinescu. 

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani

După mai bine de 5 luni de stat în comă la spitalul Floreasca din Capitală, Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, înconjurat de asistente și medicii care s-au luptat până în ultima clipă să-l salveze pe artist. Alături i-a fost și Simona Secrier, femeia care l-a iubit mai presus de orice și care a sperat că artistul își va reveni și va pleca pe picioarele lui, din spital. Nașa de cununie a celor doi, Marilena Adam a mărturisit la „Agenția VIP” că ea și Simona Secrier au mers imediat după moartea artistului pentru a cumpăra toate cele necesare pentru înmormântare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro