Fuego, profund întristat de moartea lui Mihai Constantinescu: „Regret că nu i-am cântat un refren”

Fuego, profund întristat de moartea lui Mihai Constantinescu © Arhivă

Moartea lui Mihai Constantinescu a întristat pe toată lumea, de la oameni simpli la alți artiști, care îi plâng acum lipsa celui care a fost vocea unei generații. Odată cu aflarea veștilor despre trecerea în neființă a îndrăgitului cântăreț, au început să curgă mesajele de condoleanțe de la colegii îndoliați.

Fuego se numără printre cei care au vrut să spună câteva cuvinte în amintirea lui Mihai Constantinescu. Cântărețul a povestit despre cum a crescut cu muzica lui Constantinescu și despre singurul lui regret: faptul că nu i-a cântat niciun refren.

Mesajul emoționant al lui Fuego

La o emisiune TV, Fuego și-a amintit de clipele petrecute alături de Mihai Constantinescu și și-a luat „adio” de la marele artist, printr-un mesaj emoționant.

„Să-l odihnească Dumnezeu și să-l așeze în lumea celor drepți. De Mihai Constantinescu este legată toată copilăria mea, am crescut pe muzică lui, am cântat pe muzică lui la toate manifestările de la școală. Am trăit cu o lume minunată în care veți găsi numai copii, am trăit cu sus în deal e o casă, cu șlagărele nemuritoare care cred că se vor ascultă de toate generațiile care vor veni după noi. Îmi pare tare rău pentru această tragedie și știu că s-a chinuit foarte mult. (...) Îmi pare rău că a plecat, putea să mai scrie muzică pentru că a fost un compozitor excepțional, dacă regret ceva, regret că nu i-am cântat un refren. Sunt foarte trist, îmi doresc că Dumnezeu să-l așeze acolo în lumina pentru că viață lui a fost o viață închinată muzicii”, a spus Fuego, la RomâniaTV.

Mihai Constantinescu a murit marți seară, după ce, timp de câteva luni, a fost internat în spital din cauza unui stop cardio-respirator.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro