VIDEO / Anamaria Prodan, despre războiul dintre ea şi fraţii Becali: "I-am iertat"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Anamaria Prodan, despre războiul dintre ea şi fraţii Becali: "I-am iertat" © Captură Video

Anamaria Prodan este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, fiind apreciată pentru munca pe care depus-o pentru a ajunge la statutul pe care îl are acum. De-a lungul carierei sale, sexy impresara s-a confruntat cu situaţii şi mai puţin plăcute, printre ele numărându-se şi războiul dintre ea şi fraţii Becali.

Invitată la Xtra Night Show, Anamaria Prodan a povestit pe îndelete despre cum arată acum relaţia dintre ea, Victor şi Giovanni Becali. Celebra impresară a mărturisit că nu le poartă deloc pică acestora şi că a trecut peste tot episodul, susţinând că ar face până şi o afacere cu ei.

"Nu m-au dezamăgit. Nici familia Becali, cei doi fraţi. Nu pot să zic că m-au dezamăgit, că i-am iertat de atât de mulţi ani şi dacă ar fi să fac un business acum, nu ştiu, aş face... Eu n-am răutăţi, eu n-am duşmănii, nu pot. Repet, viaţa e atât de frumoasă", a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii.

Având în vedere că împart acelaşi domeniu, cel al sportului, cei trei se mai întâlnesc din când în când, iar vedeta a mărturisit că între cei trei nu există nicio urmă de ură. Anamaria Prodan a susţinut că Gigi Becali a avut un impact foarte mare asupra sa, atunci când i-a spus că ura nu-şi are rostul.

"L-am şi pupat pe Victor Becali acum o lună când ne-am întâlnit. Şi cu Giovanni dacă mă întâlnesc eu îl pup, n-am nicio treabă. Eu când i-am spus lui Gigi Becali... când mi-a zis: «tată, nu este timp în viaţa asta pentru ură». Şi am stat, am ascultat aşa şi i-am zis: «băi, patroane, ai dreptate!». Nu există. Iar eu am nebunia asta. Eu cred că m-a ajutat atât de mult Dumnezeu în lumea asta şi mi-a dat atât de multe, încât ar fi şi păcat să mă îmbib de ură şi de răutate", a mai spus faimoasa impresară.

Cu toate astea, la momentul respectiv, războiul dintre Anamaria Prodan şi fraţii Becali a fost perceput ca o dezamăgire pentru ea

"Da, războiul cu ei cred. Şi cred că n-au putut să accepte că eu am deţinut supremaţia, pentru că nu aveau concurent. Şi a apărut cineva deştept, frumos, tânăr, care şi-a dorit foarte tare şi a reuşit. Eu, dacă ar veni acum o femeie la mine sau un bărbat... şi au venit foarte mulţi şi m-au rugat să-i ajut în meserie, crede-mă că am ajutat pe toată lumea", a declarat Anamaria Prodan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro