VIDEO / Brigitte Pastramă a dat luxul pe şorţ. Cum se descurcă vedeta la gătit: "Eu am adus în Bucureşti, din Timişoara, pleşcaviţa"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Brigitte Pastramă a dat luxul pe şorţ. Cum se descurcă vedeta la gătit: "Eu am adus în Bucureşti, din Timişoara, pleşcaviţa" © Instagram

Brigitte şi Florin Pastramă sunt în culmea fericirii. Celebrul cuplu şi-a deschis de curând prima afacere împreună şi totul le merge ca pe roate. Frumoasa brunetă a făcut-o o demonstraţie în direct, arătându-le admiratorilor cum se descurcă la gătit!

Brigitte şi Florin Pastramă formează împreună un cuplu demn de urmat, având în vederea dragostea pe care şi-o poartă reciproc. Cei doi sunt îndrăgostiţi până peste cap unul peste celălalt. De curând, aceştia au făcut echipă şi în afaceri, deschizându-şi împreună o shaormerie. Potrivit spuselor lor, în fiecare zi le trec pragul o mulţime de clienţi, mulţumiţi de serviciile pe care le oferă. 

Chiar dacă la început i-a fost destul de greu, petrecând trei săptămâni până a învăţat cum să gătească corect faimoasa pleşcaviţa, Brigitte Pastramă a devenit acum expertă în gătit. Ba mai mult, vedeta are parte de un ajutor special. Frumoasa brunetă este ajutată în bucătărie chiar de sora soţului său.

"Noi tocăm carnea. Este o pleşcaviţa de vită, mai mult decât shaorma, pe care sincer să-ţi spun, nu ştiu să o rulez. Dar pot să-ţi fac o pleşcaviţa, ceea ce siguranţă n-ai mâncat. Este din Timişoara. O ador şi a bătut mult shaorma acolo în Timişoara, crede-mă. Noi o gătim, noi cumpărăm pulpa, pleşcaviţa, noi măcinăm pulpa, amestecăm cu tot felul de ingrediente. Unele sunt secrete...", a povestit Brigitte Pastramă pentru "Răi da' Buni".

Cei doi au luat această decizie împreună şi au deschis shaormerie, alegând unul din spaţiile deţinute de Florin Pastramă.

"El are mai multe spaţii şi am zis: de ce să stea nefolosite? Nu era închiriat de un an de zile şi am zis hai să facem ceva aici. Şi am demarat afacerea asta. Mulţumim lui Dumnezeu care, poate datorită şi faptului că suntem cunoscuţi toată lumea vine să mănânce pleşcaviţa care nu prea se găseşte în Bucureşti şi este făcută de noi", a mai spus vedeta pentru aceeaşi emisiune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro