VIDEO / Brigitte şi Florin Pastramă nu se dau bătuţi. Cei doi vor să-şi mărească familia: "Muncim la un bebe"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Brigitte şi Florin Pastramă nu se dau bătuţi. Cei doi vor să-şi mărească familia: "Muncim la un bebe" © Instagram

Dragostea pluteşte în aer pentru Brigitte şi Florin Pastramă. Cei doi îndrăgostiţi vor ca în viitor familia lor să se mărească, drept pentru care nu renunţă nicio clipă la acest gând. Soţul frumoasei brunete a dezvăluit la "Răi da' buni" faptul că el şi partenera lui de viaţă sunt nerăbdători ca rodul iubirii lor să se materializeze.

Brigitte şi Florin Pastramă formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul autohton. Aceştia şi-au deschis de curând prima afacere realizată împreună şi le merge extrem de bine. Nici pe plan sentimental nu le merge rău. Florin a povestit la "Răi da' Buni" că îi este foarte recunoscător soţiei lui, deoarece i-a schimbat viaţa în bine

"Brigitte mi-a schimbat viaţa, mulţumesc lui Dumnezeu, în foarte bine, nu în bine", a spus Florin Pastramă despre aleasa inimii lui.

De asemenea, Florin Pastramă a dat din casă şi a povestit că el şi Brigitte "lucrează" împreună la un bebeluş, semn că speră să-l aibă cât de curând. 

"Vreau să spun că am două munci: una la shaormerie şi seara acasă. Trebuie să semnez condica în fiecare seară, când muncim la un bebe. Am reclamaţii seara acasă. La muncă nu am reclamaţii", a mărturisit Florin Pastramă.

Care este secretul căsniciei lor fericite

Deşi, ca în orice altă relaţie, şi în căsnicia lor mai intervine din când în când câte o mică problemă, Brigitte şi Florin Pastramă îi găsesc imediat soluţia. Între cei doi se reinstalează imediat aromonia datorită credinţei.

"Amândoi avem aceeaşi credinţă, îl avem pe Domnul Iisus şi când avem o problemă o punem în faţa Domnului. Şi Domnul ne rezolvă", a spus soţul lui Brigitte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro