Brigitte Pastramă a găsit reţeta succesului! Bruneta face peste 100 de pleşcaviţe pe zi. "Chiar şi copiilor mei le iau seara acasă"

+3 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă a găsit reţeta succesului! Bruneta face peste 100 de pleşcaviţe pe zi. " Chiar şi copiilor mei le iau seara acasă" © Instagram

De mai bine de o lună de zile, pentru Brigitte şi Florin Pastramă, shaormeria a devenit cea de-a doua casă. Cei doi lucrează cot la cot cu proprii angajaţi şi se mândresc cu asta de fiecare dată. "Regina bucătăriei" este însăşi focoasa brunetă, care prepară cea mai bună pleşcaviţa din meniu!

Soţii Pastramă nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă. Şi-au dorit dintotdeauna să aibă propria afacere, aşa că, nu au stat prea mult pe gânduri şi au devenit proprietarii unei shaormerii. 

Cu toate că este deschis de curând, fast-food-ul se bucură de un succes colosal, iar cei doi abia fac faţă clienţilor. S-au gândit chiar şi la preţuri, care sunt pe placul tuturor. De exemplu, o shaormă mică este 11 lei, cu un leu mai puţin decât cele din zona, strategie pe care soţii au ales-o pentru a atrage cât mai multă lume. 

"Timp de două luni am studiat piaţa să văd ce se cere şi care sunt preţurile zonei. Astfel, am ales să vând fiecare produs cu un leu mai puţin, pentru a atrage clienţii. Dacă în zonă o shaorma mică se vinde cu 12 lei, la mine costă 11 lei. Şi mi-am instruit angajaţii să pună mai multă carne, vreau ca oamenii să plece mulţumiţi pentru a se întoarce. Avem deja clienţi fideli, care vin zilnic”,susţine Brigitte.  

"Am lucrat eu la ea timp de trei săptămâni"

Bruneta nu se ruşinează să lucreze cot la cot cu angajaţii ei, mai ales când vine vorba despre preparatele din meniu, la care este as. Face cea mai bună pleşcaviţă, descoperind de una singură reţeta, la care a stat mai bine de trei săptămâni. 

"Am decis să aduc preparatul în Bucureşti. Reţeta nu mi-a dezvăluit-o nimeni, am lucrat eu la ea timp de trei săptămâni, am încercat tot felul de combinaţii de arome, de condimente şi de cantităţi, până am ajuns la gustul care îmi place”, a declarat ea. 

Şi cum stau zi şi noapte la fast-food, soţii Pastramă mănâncă exclusiv de acolo, deoarece timpul nu le mai permite să se deplaseze la alte restaurante. De asemenea, frumoasa brunetă a povestit că nu s-a îngrăşat absolut deloc, cu toate că mănâncă des cartofi prăjiţi, pizza sau chiar pleşcaviţa gătită de ea.

Brigitte este de părere că mâncarea de la fast-food este una sănătoasă, dacă ştii cum să o găteşti şi nu ezită să le ia şi celor mici acasă, scutind în acest fel din timpul pentru gătit. 

„În ultima vreme am mâncat exclusiv aici. De obicei mănânc pleşcaviţa la farfurie, fără pâine, cu o salată şi cu 10 cartofi prăjiţi pe care pun sos picant. Sau, când vreau să variez, în loc de pleşcaviţa pun carne de shaorma. Câteodată mai punem pizza la cuptor, o facem jumi-juma şi mâncăm caldă aici, la măsuţă. Asta după ora 13.00, când se mai termină fluxul mare de clienţi şi avem timp să respirăm. Nu m-am plictisit şi nici nu m-am îngrăşat. Mâncarea de fast-food poate fi sănătoasă dacă ştii cum să o mănânci şi ce să combini. E carne curată, la grătar, cu salată, ce poate fi rău? Chiar şi copiilor mei le iau seara acasă mâncare de aici sau vin ei, după şcoală”, a continuat soţia lui Florin Pastramă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro