Brigitte Pastramă, lux și opulență de ziua sa de naștere! Cum a răsfăţat-o Florin Pastramă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă, lux și opulență de ziua sa de naștere! Cum a răsfăţat-o Florin Pastramă / VIDEO © Instagram

Brigitte Pastramă este o adevărată regină! Vedeta a primit multe cadouri din partea familiei și prietenilor cu ocazia zilei sale de naștere.

Este ziua ei şi a plecat tocmai în Londra! Ah, Londra ... ce frumos! Brigitte a ales să sărbătorească ziua de naştere departe de casă împreună cu Florin Pastramă şi cu fiica ei.

Florin o răsfaţă pe Brigitte cum poate el mai bine şi asta se vede cu ochiul liber. La restaurantul unde au ales să ia cina, diva noastră a avut parte de o adevărată surpriză atunci când cei care lucrau acolo au venit cu un tort în timp ce îi cântau "La mulţi ani".

Ei, dar asta nu e tot! După ce au terminat de mâncat, au ajuns în camera de hotel şi... surpriză! O mulţime de cadouri o aşteptau pe brunetă pe pat. Şi nu orice cadouri! Florin i-a cumpărat acesteia o bluză al cărei preţ se ridică la peste 1000 de euro, dar şi multe alte lucruri scumpe. 

"Astăzi este ziua mea... extraordinar. Foarte frumos!" a spus Brigitte, potrivit Antena Stars.

Ah, asta da viaţă de regină! Dar ... şi merită. Sau cel puţin, aşa a susţinut Florin Pastramă de nenumărate ori.

Pentru cine o părăseşte Florin Pastramă pe Brigitte, de Ziua Îndrăgostiţilor

Îndrăgostit până peste cap de soţia lui, Florin Pastramă este obligat să o lase singură pe Brigitte, chiar de Sfântul Valentin, pentru o "întâlnire" cu magistraţii. Florin Pastramă este citat pe 14 februarie pentru a da explicaţii într-un dosar deschis de trei femei, alături de alţi membri ai familiei. În dosar se contestă un contract de vânzare-cumpărare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro