VIDEO / Mirela Vaida se gândește la al patrulea copil. „Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Mirela Vaida se gândește la al patrulea copil? „Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese” © Instagram

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton. Frumoasa artistă are o familie minunată, formată dintr-un soț iubitor și trei copii minunați. Prezentatoarea de televiziune a adus în discuție posibilitatea unui al patrulea copilor, după ce a dezbătut acest subiect cu partenerul său de viață.

Mirela Vaida este o femeie împlinită pe toate planurile. Celebra prezentatoare de televiziune  a împlinit ieri frumoasa vârstă de 38 de ani, eveniment pe care l-a petrecut alături de cei dragi. Deși ziua ei nu a trecut neobservată, anul acesta nu a mai avut parte de o petrecere fastuoasă, ținând cont de situația dificilă în care ne aflăm.

Cu toate astea, Mirela Vaida reușește să facă haz de necaz și în plină pandemie de coronavirus și să privească aspectele pozitive ale vieții. Artista a mărturisit la „Agenția VIP” că a discutat cu soțul său despre un al patrulea copil.

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (...) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocire”, a spus Mirela Vaida la „Agenția VIP”.

În continuare Mirela Vaida a povestit că nu se grăbește să facă acest pas, însă ideea de a-și mări familia îi surâde, atât ei, cât și soțului vedetei.

„Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai 1 ți se pare greu, când ai 2 ți se mega greu, când ai 3 nici nu-i mai simți”, a mai spus frumoasa prezentatoare de televiziune în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro