VIDEO / Nico şi fiica sa, primele declaraţii după eliminarea din Asia Express: "Am fost foarte oficată"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Nico şi fiica sa, primele declaraţii după eliminarea din Asia Express: "Am fost foarte oficată" © Instagram

Veste proastă pentru fanii echipei formate din Nico şi fiica ei. Deşi au dat dovadă de multă ambiţie, cele două au fost eliminate din "Asia Express". Iată ce au avut de spus, după au părăsit concursul!

Invitate la Xtra Night Show, Nico şi fiica ei, Alexandra, au povestit despre clipele petrecute la Asia Express. Cele două au trecut de la agonie la extaz, concursul fiind presărat atât cu momente plăcute, cât şi cu unele extrem de obositoare, care şi-au pus amprenta asupra sănătăţii. 

Fiica lui Nico a mărturisit că este o fire extrem de competitivă, de aceea şi-a dorit foarte mult să ajungă alături de mama ei în finală. Alexandra a povestit că i-a părut foarte rău atunci când au fost eliminate, însă îşi va aminti cu drag de această experienţă inedită.

"Chiar mi-am dorit foarte mult să ajungem în finală. A fost oricum o experienţă foarte frumoasă pentru mine şi crede-mă că în acel moment chiar am fost foarte oficată, pentru că ştiam că putem face mai mult", a declarat fiica lui Nico la Xtra Night Show.

De asemenea, Alexandra a declarat că deşi pe perioada concursului a părut extrem de ambiţioasă şi de perseverentă, este o fire foarte sensibilă. De aceea, a fost destul de afectată când a aflat vestea tristă a eliminării.

"Nu îmi place să pierd. Plus că sunt şi o fire foarte sensibilă. Iar atunci când ştii că poţi mai mult, te oftică că ai pe cineva care poate te trage în jos sau poate pur şi simplu din cauza emoţiilor, cum a fost şi la noi cazul...", a mai spus Alexandra în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro