VIDEO / Nu o să-ţi vină să crezi! Câte afaceri a avut până acum Brigitte Pastramă

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Nu o să-ţi vină să crezi! Câte afaceri a avut până acum Brigitte Pastramă © Instagram

Brigitte Pastramă este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton. De-a lungul carierei sale, frumoasa brunetă a adunat un mare succes pe plan profesional, lăudându-se cu numeroase afaceri. Soţia lui Florin Pastramă a povestit despre toate acestea la "Răi da' buni"!

Brigitte şi Florin Pastramă nu au noroc doar în dragoste, ci şi pe plan profesional. De curând, cei doi au făcut un pas important în relaţia de cuplu şi au devenit parteneri şi afaceri. Aceştia şi-au deschis împreună o shaormerie, care se bucură deja de un succes formidabil. 

Înainte însă de a-şi deschide această afacere, Brigitte Pastramă a avut şi altele. Soţia lui Florin Pastramă a deţinut restaurante, cluburi şi diverse magazine cu haine de brand.

"Prima afacere a fost un restaurant. Un restaurant la Timişoara care este închis în momentul de faţă. Mai am încă spaţiul. Am avut două cluburi în tinereţe, apoi un salon de înfrumuseţare, iar aici în Bucureşti prima dată un teren sintetic de fotbal, apoi un castel de evenimente pentru petreceri de copii, apoi un magazin de haine pe care l-am închis şi o firmă de logistică şi uite acum împreună cu Florin primul nostru business împreună, pentru că am renovat aici spaţiul lui", a spus frumoasa brunetă la "Răi da' Buni".

Brigitte şi Florin Pastramă vor să devină părinţi

Cei doi îndrăgostiţi îşi doresc ca pe viitor familia lor să se mărească. Florin Pastramă a dat din casă şi a povestit că au în plan acest lucru în fiecare seară.

"Brigitte mi-a schimbat viaţa, mulţumesc lui Dumnezeu, în foarte bine, nu în bine. Vreau să spun că am două munci: una la shaormerie şi seara acasă. Trebuie să semnez condica în fiecare seară, când muncim la un bebe. Am reclamaţii seara acasă. La muncă nu am reclamaţii", a mărturisit Florin Pastramă în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro