VIDEO / Soţia lui Mihai Constantinescu, dezvăluire bombă la patru luni de la moartea artistului. Care a fost ultima dorinţă a cântăreţului

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Soţia lui Mihai Constantinescu, dezvăluire bombă la patru luni de la moartea artistului. Care a fost ultima dorinţă a cântăreţului © Facebook

După patru luni de la moartea lui Mihai Constantinescu, soţia artistului a făcut o dezvăluire cutremurătoare. Simona a povestit la "Răi da' Buni" care a fost ultima dorinţă a marelui cântăreţ.

Deşi după doi ani după ce a luat o pauză de la munca la birou, Simona Constantinescu încearcă să treacă peste pierderea uriaşă a soţului său şi şi-a reînceput activitatea profesională. Invitată la "Răi da' Buni", soţia lui Mihai Constantinescu a povestit că a fost studentă la ASE, iar acum lucrează în domeniu.

Cu toate astea, Simona nu uită niciodată de soţul său, avându-l mereu în gând. Potrivit spuselor sale, Mihai Constantinescu a fost cel mai puternic om din viaţa ei, care o ferea de toate cele rele. 

"Cred că nu există secundă să nu mă gândesc la Mihai, nu există zi să nu merg la el, să-l vizitez şi nu există secundă să nu mă gândesc la el, pentru că a fost un om care prin existenţa lui şi prin faptele lui a făcut mai frumoasă existenţa multora dintre noi. O inimă care a vibrat atât de duios şi un om care a purtat lumină în suflet şi un om vesel tot timpul şi un om foarte puternic. Eu n-am întâlnit până acum, în viaţa mea, un om atât de puternic şi care să nu renunţe. Oricât de grea a fost lupta nu a renunţat niciodată. Şi tot timpul spunea: «nu se poate, trec şi peste asta şi nu mă las, eu lupt». Şi a luptat...", a povestit soţia lui Mihai Constantinescu.

Care a fost ultima dorinţă a lui Mihai Constantinescu

Simona a declarat că ultima dorinţă a marelui artist a fost să-şi lanseze ultimul album. Soţia sa doreşte să îi împlinească visul, astfel că se va ocupa de acest lucru în luna mai. Această perioadă nu este aleasa la întâmplare, ţinând cont de faptul că Mihai Constantinescu adora primăvara.

"L-a scos şi încă nu a reuşit să îi facă lansarea şi cu siguranţă îi vor împlini visul şi în luna mai va fi lansarea. Dar voi veni atunci, pentru că nu ştiu acum, n-am fixat data, dar ştiu că se va întâmpla în luna mai, o lună iubită lui, pentru că îi plăcea foarte mult luna mai şi floarea de tei şi florile de primăvară", a mai spus Simona Constantinescu în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro