VIDEO / Speak şi Ştefania, dezvăluiri neştiute din Asia Express: "Am ajuns în Iad"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Speak şi Ştefania, dezvăluiri neştiute din Asia Express: "Am ajuns în Iad" © Instagram

Speak şi Ştefania au trecut prin serioase provocări în Asia Express. Cei doi îndrăgostiţi au fost nevoiţi să se depăşească pe ei înşişi şi să se motiveze permanent pentru a putea faţă probelor. Invitaţi la "Răi da' Buni", îndrăgitul cuplu au povestit pe îndelete prin ce momente au trebuit să treacă.

Speak şi Ştefania au fost complet marcaţi de această experienţă. Artistul a mărturisit că a avut mare noroc de iubita sa, deoarece, de cele mai multe ori, ea a fost cea care s-a rugat de trecători să-i ajute în rezolvarea probelor.

"Ea a cerşit mult. Mie îmi era ruşine", a spus Speak la "Răi' da Buni".

La rândul său, Ştefania a mărturisit că ea şi iubitul său s-au susţinut reciproc foarte mult, însă la începutul show-ului, Speak a fost ceva mai... liniştit. 

"În primele zile îmi venea să-l omor", a mărturisit Ştefania.

Cel mai mare coşmar al lui Speak au fost condiţiile nefaste. Echipele au avut mari bătăi de cap în ceea ce priveşte căutarea unui loc de dormit. De asemenea, artistul a fost foarte deranjat de mizeria prezentă aproape peste tot.

"Eu trebuia să mă milogesc să dorm într-un loc în care eu credeam că o să mă îmbolnăvesc", a spus Speak.

Cântăreţul a fost atât surprins de schimbarea radicală, încât, la un moment dat, el şi colegul său de breaslă, Alex Velea, au crezut că au ajuns în Iad.

"Eu cu Velea când m-am întâlnit, acum, în prima etapă, ne întâlneam, ne uitam unul la altul şi ziceam: Am ajuns în Iad! Suntem în Iad! Atât", a mai spus Speak.

Deşi la Asia Express Speak a declarat că nu crede că va mai repeta vreodată această experienţă, stors de puteri, artistul este acum de altă părere.

"Eu voiam acasă din prima zi. (...) Acum că am ajuns acasă şi m-am relaxat mă bcuur foarte mult. Mă bucur mult că am trecut prin asta", a mărturisit artistul în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro