Speak, hotărât să se însoare cu Ștefania, după experiența Asia Express: „E ceea ce trebuie”

+3 click pentru
galerie

Speak, hotărât să se însoare cu Ștefania, după experiența Asia Express © Instagram

Speak și Ștefania au avut mereu o relație ceva mai atipică. Cei doi, tot timpul puși pe șotii, au o iubire tânără și ușor nebunatică. Dar pentru ei, este rețeta succesului. Așadar, în timp ce unele cupluri se destramă în condiții de stres, pentru Speak și Ștefania este cu totul altfel. Dragostea lor a fost făcută mai puternică de experiența Asia Express.

Speak și Ștefania se numără printre perechile din cel mai nou sezon Asia Express, care va fi difuzat în curând pe Antena 1. Cei doi spun că le-a fost testată relația acolo și că, deși s-au certat, nu a existat nimic prea drastic între cei doi.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți”, a povestit Speak, pentru Antena 1.

Nu doar că au supraviețuit acestui test, dar chiar li s-a confirmat faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cântărețul chiar este mai decis ca niciodată să își petreacă restul vieții alături de Ștefania.

„Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie”, a mai spus Speak.

Asia Express 3 va fi difuzată în curând, iar despre experiență Speak a spus că a fost una dificilă. Au suferit de foame, iar cea mai mare problemă pentru cântăreț a fost... lipsa toaletei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro