VIDEO / Speak şi Ştefania, marcaţi după Asia Express: "A avut nevoie de terapie"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Speak şi Ştefania, marcaţi după Asia Express: "A avut nevoie de terapie" © Instagram

Speak şi Ştefania au fost unii dintre concurenţii show-ului fenomen: Asia Express. Celebrul cuplu a dat dovadă de multă ambiţie şi perseverenţă în rezolvarea probelor, însă acestea le-au dat serioase bătăi de cap. Potrivit spuselor lor, au fost marcaţi de această experienţă, fiind complet schimbaţi atunci când s-au întors acasă. 

Speak şi Ştefania au trecut de la agonie la extaz la Asia Express. Invitaţi la "Răi da' Buni", cei doi au povestit că după ce au revenit în ţară le-a fost foarte greu să intre în cursul normal al lucrurilor. Cel mai afectat a fost cântăreţul care timp de două săptămâni a refuzat să iasă din casă, deoarece avea nevoie de timp de revenire.

"Mi-am revenit de vreo două săptămâni. Până acum două săptămâni nu ieşeam din casă. M-a marcat", a mărturisit Speak la "Răi da' Buni".

Iubita lui, Ştefania, a povestit că artistul a avut nevoie până şi de terapie, însă nu a urmat-o.

"A avut nevoie de terapie şi nu i-am dat, aşa că şi-a revenit greu", a spus Ştefania.

De asemenea, frumoasa Ştefania a mărturisit că s-au motivat permanent unul pe celălalt, susţinându-se reciproc pentru a putea continua şi pentru a face faţă cerinţelor.

"Nu ştiu, am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea", a mai spus iubita lui Speak.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro