VIDEO / Viorel, detectiv în acțiune! Soțul Vulpiței s-a urcat pe acoperișul blocului pentru elucidarea misterului biletului din ușă. Descoperirea șocantă a acestuia

VIDEO / Viorel, detectiv în acțiune! Soțul Vulpiței s-a urcat pe acoperișul blocului pentru elucidarea misterului biletului din ușă. Descoperirea șocantă a acestuia © Captură Video

Veronica și Viorel nu mai au liniște de când în ușa lor a fost lăsat un bilet misterios. Ba mai mult, soții Stegaru suțin că în urmă cu puțin timp de pe blocul de vis a vis erau urmăriți pas cu pas de un individ. Pentru a elucida cazul, soțul Vulpiței s-a transformat într-un detectiv și s-a urcat pe clădire, iar descoperirea făcută i-a lăsat pe toți mască.

Lui Viorel și Veronica încă le este teamă să iasă din casă de când sunt urmăriți de câțiva indivizi. Ceea ce i-a speriat și mai mult a fost faptul că în biletul lor a fost lăsată o ciornă. Viorel nu a mai suportat această situația și a luat inițiativă: fără să stea pe gânduri, bărbatul s-a urcat pe blocul de vis a vis, loc în care cu puțin timp în urmă a fost observată o siluetă ce îi urmărea de la distanță și a făcut o descoperire șocantă.

„A fost mai bine. Nu mai era absolut nimeni acolo sus, dar astăzi, să nu rămân eu chiar neelucidat m-am adus acolo sus și am mai descoperit ceva”, a spus Viorel astăzi, în platoul Acces Direct.

Potrivit spuselor sale, Viorel a găsit pe bloc o hârtie mototolită pe care era scris același mesaj cu cel găsit pe ciorna din ușă, însă nu complet. Acest lucru i-a dat de bănuit soțului Vulpiței și a început să urmărească mai multe piste pentru a găsi făptașul.

„Am găsit ce am găsit un bilețel și m-am uitat. Era pus jos”, a continuat bărbatul.

După ce au pus cap la cap mai multe detalii, Viorel și Veronica au ajuns la concluzia că autorul biletului este fie dansatoarea Emy, fie Marian, amantul Vulpiței.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro