VIDEO / Zizik, prima apariţie cu fetiţa la televizor. Fosta asistentă de la "Star Matinal" face deja planuri de nuntă, după botezul micuţei Arianna

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Zizik, prima apariţie cu fetiţa la televizor. Fosta asistentă de la "Star Matinal" face deja planuri de nuntă, după botezul micuţei Arianna © Captură Video

Zizik este în culmea fericirii. Fosta asistentă de la "Star Matinal" şi-a botezat fetiţa, eveniment la care vedeta şi soţul său au fost extrem de emoţionaţi. Frumoasa blondă vrea să facă pasul următor şi să se căsătorească cu alesul inimii sale anul viitor, având deja planuri pentru nuntă. 

Zizik este cea mai fericită mămică de când în viaţa sa a apărut centrul Universului său, fetiţa ei Arianna Elena. De curând, fetiţa a fost încreştinată şi sărbătorită aşa cum se cuvine, cu o petrecere mare, cu nu mai puţin de 230 de invitaţi. Potrivit spuselor fostei asistente de la "Star Matinal", ea şi partenerul său au avut o mare surpriză atunci când la botez au venit 20 de persoane neanunţate.

Blondina a susţinut la "Răi da' Buni" că fiica ei este copia fidelă a tatălui, în ceea ce priveşte aspectul. Cât despre temperament, Arianna îi seamănă perfect mamei.

"La temperament cu siguranţă seamănă cu mine. Este energică, îi place gălăgia, îi plac oamenii, îi place să fie în public", a spus Zizik la "Răi da' Buni".

Fosta asistentă de la "Star Matinal" a povestit că după ce s-a născut Arianna, în viaţa ei au avut loc diverse schimbări. Zizik a devenit o persoană mult mai responsabilă.

"M-am schimbat foarte mult. Sunt mult mai responsabilă, pentru că suntem nevoiţi să fim responsabili, nu prea avem de ales, dar sunt mândră. Nu ştiu, acum cred că înţeleg sensul vieţii mele. E cred că cel mai frumos moment din viaţa unui om să aibă un copil. Nu pot exprima în cuvinte şi nimeni nu poate înţelege mai ales dacă nu au copii. Cred că ăsta e scopul vieţii, să ne perpetuăm", a povestit vedeta.

Zizik, planuri de nuntă

Zizik este foarte mulţumită de partenerul ei, considerându-l sufletul său pereche. Aşadar, cei doi au de gând să facă următorul pas în relaţie şi să se căsătorească.

"Este un tată extraordinar. Chiar am avut câteva conflicte, pentru că era foarte implicat. (...) La anul dorim să facem nunta, dar sinceră să fiu, având în vedere că botezul a fost de 230 de persoane, cred că nunta va fi ceva mai restrânsă. Poate în Grecia. (...) E greu cu numărul de persoane, pentru că e greu să-i selectezi, dar nu ştiu cam 50 de persoane", a mai spus Zizik.

Nu mai vrea copii

Zizik a mărturisit că nu vrea să facă un al doilea copil. Fosta asistentă a susţinut că îi este teamă ca viitorul bebeluş să nu fie la fel de cuminte ca micuţa Arianna.

"Pe al doilea nu vreau să-l mai fac. Pentru că de obicei se spune că dacă primul e cuminte, al doilea nu e cuminte. Aşa că am zis că e de-ajuns Arianna pentru noi", a povestit Zizik.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro