Prima imagine cu fetiţa Zizikăi, fosta asistentă de la "Star Matinal". "Bine ai venit Arianna"

+3 click pentru
galerie

Prima imagine cu fetiţa Zizikăi, fosta asistentă de la "Star Matinal". "Bine ai venit Arianna" © Instagram

Zizik este în culmea fericirii, pentru că astăzi Moşul a venit mai devreme la ea. Fosta asistentă de la Star Matinal a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, care i-a umplut sufletul de bucurie.

Zizik a visat mereu la această zi, iar fericirea a venit în viaţa ei. Zizik a născut o fetiţă şi a devenit mămică pentru prima oară. Cele care au dat vestea au fost colegele ei de la Happy Dance. 

Acum, la câteva ore distanţă, după ce s-a odihnit după naştere, Zizik a avut o primă reacţie, postând, de altfel, şi prima imagina cu fetiţa ei pe reţelele sociale.

Fotografia este absolut emoţionantă. Iubitul Zizikăi o ţine cu mare grijă pe fetiţa lui în braţe, sub atenta supraveghere a mămicii. Micuţa a primit numele Arianna Elena şi a fost aşteptată cu mare bucurie în noua sa familie. "Bine ai venit, Arianna Elena. Te iubim! Binecuvântaţi", este mesajul transmis de Zizik pe Instagram.

Reacţiile prietenilor virtuali nu au încetat să apară, astfel că fosta asistentă de la Star Matinal a primit tot felul de urări, care mai de care mai frumoase.

"Iubirile mele ❤️, Să vă trăiască 😍, 😍Să vă ofere mereu clipe de bucurie si împlinire! 🙏 👨‍👩‍👧🤱, Felicitări!!!! Sa va trăiască ❤️❤️❤️❤️🎉, Felicitări, Zizi!", sunt câteva dintre mesajele primite de proaspăta mămică.

Zizik a anunţat în direct că este însărcinată

Atunci când a dat marea vestea, aceea că este însărcinată, Zizik a decis că cel mai frumos fel este acela de a spune totul, în direct la Antena Stars. Din dragoste pentru fanii emisiunii Star Matinal, Zizik a ţinut ca telespectatorii să fie primii care află şi chiar din gura ei.

În plus, Zizik şi-a dorit foarte mult ca bebeluşul să fie fetiţă, iar dorinţa i s-a îndeplinit. Micuţa Arianna a venit în viaţa ei şi i-a făcut cea mai mare bucurie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro