Viorel a cerut-o în căsătorie pe Maria Constantin, pe la spatele vulpiţei! Veronica, reacţie acidă la Acces Direct / VIDEO

Viorel a cerut-o în căsătorie pe Maria Constantin, pe la spatele vulpiţei! Veronica, reacţie acidă la Acces Direct © captură video

Momente incendiare au avut loc la pensiunea unde Veronica şi Viorel au fost invitaţi. Cei doi au muncit, au petrecut, dar, la party, s-a lăsat şi cu o... cerere în căsătorie. Viorel s-a pus în genunchi şi a cerut-o de nevastă, nu pe Veronica, ci pe celebra artistă Maria Constantin!

Viorel, cerere în căsătorie pe la spatele vulpiţei! Soţul Veronicăi a fost fascinat de Maria Constantin, s-a aşezat în genunchi la petrecere şi ce a urmat... a lăsat-o pe vulpiţă cu gura cascată! 

"Nu ştiu care va fi reacţia vulpiţei pentru că m-a luat şi pe mine prin surprindere! Nu ştiu unde se va ajunge, dar pe mine m-a impresionat. Dacă el e acum cunoscut, cine ştie... a zis să ceară în căsătorie o vedetă!", a declarat Maria Constantin.

De la agonie, la extaz şi înapoi! E tensiune mare între Veronica şi Viorel Stegaru, după cele două zile pe care le-au petrecut departe de Capitală, tocmai la o pensiune. Dacă la pregătirea pentru petrecere, celebrii soţi s-au ajutat unul pe celălalt, la chef s-a lăsat cu momente de gelozie, o cerere în căsătorie, îmbrânceli şi chiar... ameninţări.

Reacţia Veronicăi Stegaru

Cum a început totul? Ei bine, când Viorel a auzit-o pe Maria Constantin cântând, s-a ridicat de pe scaun, s-a dus lângă ea şi împreună, au început să facă show! Dans, dans, dans şi multe râsete. La un moment dat, Viorel a spus "Vrei să fii soţia mea?". Maria Constantin a răspuns imediat că... "Da"! L-a şi bărbierit după.... Totul ca la carte!

Văzând aceste imagini în platoul emisiunii Acces Direct, soţia-vulpiţă a spus că e cel mai bine ca ea să se ducă la mama ei, iar el... la părinţii lui.

"Ţi-ai făcut singur de cap. Dacă el vrea să se ducă după altele?!", a precizat Veronica.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro