Vulpiţa a ajuns la capătul puterilor! Vrea o pauză de la căsnicie, după ce a văzut-o pe dansatoarea care i-a furat privirile lui Viorel / VIDEO

Vulpiţa a ajuns la capătul puterilor! Vrea o pauză de la căsnicie, după ce a văzut-o pe dansatoarea care i-a furat privirile lui Viorel / VIDEO © captură video

Imaginile în care Veronica şi-a pălmuit soţul în club, în timpul unei crize de gelozie şi mai apoi şi-a dat verigheta jos, ne-au lăsat mască pe toţi. Iar motivul crizei a fost apariţia unei domnişoare la orizontul lui Viorel, domnişoară de la care soţul Veronicăi nu şi-a mai luat ochii. Asta spre disperarea tinerei sale neveste.

Şi-a pălmuit soţul din cauza unei sexy dansatoare...Iar azi a venit momentul s-o şi cunoască! Vulpiţa stă faţa în faţă cu femeia de la care Viorel nu-şi mai putea lua ochii, în club! Se lasă cu gâlceavă pentru inima lui Viorel?!

A fost ţinta privirilor lui Viorel şi totodată motivul scenei de gelozie pe care a făcut-o Veronica în club. Emy, o sexy dansatoare, căci despre ea este vorba, e tânăra după care tânjea Viorel, în timp ce dansa cu Veronica. Ei bine, frumoasa dansatoare a venit în platoul emisiunii Acces Direct!

După ce Emy a dansat lasciv în faţa lui Viorel, în ochii vulpiţei au apărut lacrimile şi, mai mult, a început să tremure!  Lacrimile i-au curs pe chip, în timp ce auzea că Emy dansează de 12 ani. 

Ar fugi Viorel cu Emy în lume? Ei bine, soţul vulpiţei a spus că "nu ştiu, vedem! Nu pot să dau un răspuns acum".

Vulpiţa vrea o pauză de la căsnicie

Vulpiţa a anunţat la Acces Direct că nu vrea să mai stea cu Viorel. Din nou, îşi doreşte o pauză!

"Pur şi simplu nu mai vreau. Vreau o pauză în căsnicie. Acum mi-a venit o idee", a spus Veronica Stegaru.

Ba mai mult, încă dinainte de a merge în club, Veronica a spus echipei Acces Direct că vrea să se mai recreeze puţin, departe de Viorel pentru că... nu este fericită!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro