Vulpiţo, bine-ţi stă cu fierul de călcat în mână, dar... degeaba! Viorel, nemulţumit de munca soţiei / VIDEO

Vulpiţo, bine-ţi stă cu fierul de călcat în mână, dar... degeaba! Viorel, nemulţumit de munca soţiei / VIDEO © captură video

Un mărţişor pe care nu prea a ştiut să îl folosească. De asta a avut parte Veronica aseară din partea soţului său. Tânăra a fost pusă în mare încurcătură, atunci când a trebuit să folosească fierul de călcat primit în dar de la soţ. Au ieşit scântei de ambele părţi iar la final, Viorel i-a arătat cum se calcă, dar şi cum se găteşte corect. Cel puţin din punctul lui de vedere. 

Viorel, probă de foc pentru soţia-vulpiţă

După ce soţul Viorel i-a oferit nevestei un minunat fier de călcat, în dar de mărţişor, a venit momentul ca Vulpiţa să îl şi testeze. Aţi ghicit! Pe cămaşa soţului...

Şi Viorel a fost uimit să o vadă pe vulpiţă cu fierul de călcat în mână pentru că acasă el şi mama lui se ocupă de această treabă! Veronica însă, a continuat şi ea cu un atac: nici Viorel nu călca hainele!

Măcar de-i plăcea cadoul... Da, da, Veronica Stegaru se declară nemulţumită de ce a ales să-i dea soţul în dar, de 1 Martie. "Altceva voiam", spune vulpiţa.

Dezamăgit de prestaţia soţiei, Viorel i-a dat lecţii de călcat Veronicăi. 

Dacă tot nu s-a descurcat la călcat, Vulpiţa a trecut la verificat pentru că da, Viorel se "mutase" în bucătărie. Dar Viorel nu a fost singurul nemulţumit din casă. Nici Vulpiţa n-a fost prea încântată de prestaţia soţului.

"E cam arsă. Ai ţinut-o prea mult in ulei... La bucătărie nu eşti bun, eşti varză!", i-a reproşat Veronica Stegaru.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro