Vulpiţa, o soție exemplară. Ce surpriză culinară cu șapte linguri de sare i-a pregătit lui Viorel / VIDEO

Vulpiţa, o soție exemplară. Ce surpriză culinară cu șapte linguri de sare i-a pregătit lui Viorel / VIDEO © captură video

Dacă data trecută, au sărbătorit cu o ciorbă şi cu vedete împăcarea, de această dată, Vulpiţa şi Viorel au schimbat meniul. Ca să îi intre în graţii soțului său, Veronica a lăsat rochiile elegante, perucile şi tatuajele şi s-a trezit cu noaptea în cap ca să-i gătească lui Viorel.

Vulpița i-a gătit lui Viorel „tocănița dragostei”. A făcut totul din inimă, dis-de-dimineață, pentru a-l impresiona pe soțul ei care spune că, noaptea trecută „a fost la gagici”. 

„Azi dimineață m-am trezit, am curățat niște cartofi, am făcut o tocăniță de cartofi, am tocat ce trebuia, zarzavatul... și m-am apucat de gătit. Sper să-i placă lui Viorel. Merg acum să-l chem”, a spus vulpița echipei Acces Direct. 

Viorel a fost ferm pe poziții și nu s-a lăsat așa ușor dus la masă. În timp ce Veronica făcea mâncare, el s-a apucat de citit... o carte. A doua încercare a vulpiței de a-l chema la masă s-a dovedit a fi un succes! 

„Foarte bine arată”, spus Viorel despre tocănița Veronicăi. 

Apoi, profitând de starea de spirit a Veronicăi, i-a cerut și o cafea. Vulpița însă, a spus că nu știe să facă așa ceva. 

Viorel i-a sărit în ajutor Veronicăi și, cântând a aranjat masa. Vulpița a privit totul de pe margine, cu zâmbetul pe buze. 

Mai mult, vulpița a scos și... o salată! Da, da, tot ea a pregătit-o. S-au pus la masă, Viorel a spus rugăciunea.

A fost el impresionat de talentul culinar al vulpiței, dar... o singură problemă! „Cred că a fost sarea cam veche și a pus cam multă. Nu chiar exagerat, dar a pus”, a susținut Viorel. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro